MILLENCOLIN Onsdag 16.10.19 DEAN LEWIS Søndag 16.06.19 EELS Onsdag 28.08.19 RICKIE LEE JONES Onsdag 03.07.19

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster

Showpakker

 
Nyheter
Publisert: 29/03-2012
Nyheter uke 13: Killswitch Engage, Susanna, Sirkus Eliassen, Against Me!, Summer Jam 2012 m.m.

Følgende arrangement legges ut i salg lørdag 31. mars kl. 10.00.

Rockefeller

Fredag 5. mai
I leiligheten:
THE ALTERN80S

Norges eneste offisielle klubb for alternativ '80-tallsmusikk innen synth, new wave, italodisco, industrial, new romantik, postpunk, flexipop, ebm, ndw og mer.
Les mer her: http://www.facebook.com/altern80s
Altern80s arrangeres også 8. juni og 14. juli.
Bill. kr. 50,-. 20 år leg. Dørene åpner kl 22.00.

Fredag 1. juni
SUSANNA

Susanna Wallumrød ga nylig ut sitt åttende album ”Wild Dog”, og høstet overveldende gode kritikker. ”En av de tydeligste stemmene i norsk musikk”, mente Dagbladet og trillet en femmer på terningen. Hun albumdebuterte i 2004 og har gitt ut ett album i året siden da. Susanna er kjent for sine tolkninger av kjente låter som ”Jolene”, ”Hallelujah” og ”Love Will Tear Us Apart”, men har også markert seg som en fremragende artist med eget materiale.
www.susannamagical.com
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 2. juni
A1 & D´SOUND UNPLUGGED

A1 og D’sound er begge blant Norges aller største popeksporter gjennom tidene og her kan de oppleves i et nært og unikt samarbeid. Simone Larsen, Jonny Sjo, Ben Adams, Mark Read og Christian Ingebrigtsen vil innta scenen i samlet tropp og ta publikum med på en reise gjennom snart 20 år med hits i nye akustiske versjoner.
Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 2. juni
I leiligheten:
POGO LOCO

Pogo Loco er tilbake med en ellevill retromania sommerfest på taket av Rockefeller! Ta turen til Leiligheten på Rockefeller den 2. juni og dans deg svett inn i sommernatta med remixer, remakes og mash-ups fra det deilige åttitallet. Ute på takterrassen blir det grillings og 80-tallsquiz kl. 21.00. Fine premier til quizlaget som vinner. Her blir det videre dansing, røyking, drikking og klinings til kl. 03.00. Akkurat som på åttitallet, akkurat som vi vet du liker det. Bare litt hardere. I tillegg til den faste DJ-benken med T1, Tom og Zip, kan Pogo Loco friste med superstar gjeste-DJs med Osloduoen Servoskudd og DJ Annette fra Seven.
Bill. kr. 50,- før kl. 23.00, kr. 100,- etter 23.00. 20 år leg. Dørene åpner kl 20.00.

Søndag 17. juni
KILLSWITCH ENGAGE

Med vokalist Jesse Leach tilbake i bandet, legger de Amerikanske metalcore-mesterne ut på turné. De fulgte opp kritikerroste ”The End Of Heartache” med en vel så helstøpt plate: ”As Daylight Dies” fra 2006, og i 2009 ga de ut det selvtitulerte albumet ”Killswitch Engage”. De er kjent for å meisle ut sterke, aggressive låter med komplekse rytmer og store, melodiske refreng.
www.killswitchengage.com
Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 23. juni
SIRKUS ELIASSEN

Sirkus Eliassen sto bak fjorårets sommerlige landeplage med radiohiten ”Hjem til dæ”, som lå på VG-lista i flere uker, lagt på topplisten til Spotify, a-listing på NRK P3 og solgte til godt over platina. Singelen ”Æ vil bare dans” herjer nå radioen og ble etter en fantastisk opptreden på By:larm a-listet på NRK P3. Brødreparet har spilt sammen i bare to år, og ble i hjembyen Bodø umiddelbart kjent for sine energiske og uregjerlige live-opptredener.
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

Onsdag 18. juli
AGAINST ME!

Florida-kvartetten Against Me! er et suverent liveband, og lager enkel og knallsterk rock som lener seg tungt på helter som The Replacements, The Clash, Billy Bragg og Bruce Springsteen. De stod sist på scenen i Oslo under Øyafestivalen i 2010, og skapte begeistring hos bl.a. Lydverket, som ga en femmer: http://www.nrk.no/lydverket/mot-alle-odds/. De er fortsatt aktuelle med albumet ”White Cross”, produsert av anerkjente Butch Vig (Nirvana).
www.againstme.net
Bill. kr. 225,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 27. oktober
OSLO ROCK CITY JAMBOREE

Earlybird festivalpass (Selges i en begrenset periode, frem til 1. juni)
Velkommen til Tigerstadens mest hårete festival! Her kan du oppleve ballerock, internasjonale tattooartister, burlesquedans, fashionshows, motor, Elvismat... kort sagt: pupper & puls! På dagen blir det underholdning for barna mens mamma og pappa tatoverer seg, iskrem, sukkerspinn og masse mer! For mer info: www.oslorockcityjamboree.no
Bill. kr. 295,- + bill.avg. 20 år leg.

John DEE

Lørdag 19. mai
Tributekonsert
SUPER EAGLES AND IFANG BONDI

Denne kvelden blir en tributekonsert til den legendariske musikeren Paps Touray, som gikk bort 19. mai i 2007. Han var tidligere vokalist og grunnlegger av Super Eagles, et verdenskjent Gambisk jazzband etablert på 60-tallet som senere ble videreutviklet til 80-tallssuksessen Ifang Bondi. Med Ifang Bondi, som kan oversettes til ”vis ditt sanne jeg”, ble den særegne sounden Afro Manding etablert, som var varemerket for afrikanske frihetskjempere som kjempet for et samlet Afrika.
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Fredag 25. mai
BALKAN BEAT PARTY
Live: Süperstar Orkestar (S)
Vert og DJ: Prinsen Paulista

Dette er klubbkonseptet som har den originaliteten som ikke finnes maken til, om du da ikke faktisk befinner deg på den balkanske peninsula. "En inkluderende og teatralsk bygdefest, med DJ og orkester i bakgården" er mottoet og disse klubbkveldene er du garantert en absurd og uformell atmosfære, både visuelt og lydmessig. Følelsen av Balkan Beat Party kan beskrives slik: Et rytmejag villere en hundre eseler. En sterkere opplevelse en bønnegryte med kål og chili. Denne kvelden byr på Süperstar Orkestar, et blåseorkester fra Stockholm som spiller romsk partymusikk fra Balkan, inspirert av de sterke brasstradisjonene fra Serbia og Makedonia. Før og etter konserten er det ordinær klubb med folkemusikk DJ og mannen bak det hele - DJ Prinsen Paulista. Forvent en salig miks av sigøynermusikk, balkansk brass, gresk syrtaki, tyrkiske coceks og klezmer!
Dørene åpner kl. 22.00.
Bill. kr. 125,- + bill.avg. 20 år leg.

Lørdag 26. mai
SLAUGHTERHOUSE (US)
Special Guests: Saigon (US) + Illmaculate & Sandpeople (US)

Lørdag 30. juni er det klart for årets Summer Jam, og lørdag 26. mai sparker vi det i gang med en intimkonsert på John Dee, med fire av det siste tiårets råeste og mest respekterte rappere i en og samme gruppe. Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz og Royce da 5’9” utgjør supergruppen Slaughterhouse, og dette kraftkammeret av rap ble til etter at de fire møttes på låta ”Slaughterhouse”, på Joe Buddens album ”Halfway House”. Gruppa slipper sin Shady Records-debut nå i mai. 26. mai får du de live på John Dee. Saigon entret scenen med en rekke rå mixtapes fra 2004 og utover, og ble raskt din favorittrappers favorittrapper. Han fikk ekstra boost på karrieren etter å ha spilt seg selv i Mark Wahlbergs gladguttserie Entourage. Noen av de mest spennende undergroundartistene fra USA kommer i 2012 fra Portland-crewet Sandpeople, anført av battlekongen Illmaculate. Disse gutta har virkelig noe på gang, og det er stas at de tar turen innom Oslo på sin første Europatur, kom innom for et friskt, musikalsk hiphop-pust.
www.slaughterhouseweb.com
Bill. kr. 395,- + bill.avg. 18 år leg.

Onsdag 6. juni
Releasekonsert
MARIE KLÅPBAKKEN

En av artistene det knyttes størst spenning til i 2012 er debutanten Marie Klåpbakken fra Gudbrandsdalen. Debutalbumet "Framtida" slippes i mai og er en herlig blanding av visepop og folkemusikk med selvskrevne norske tekster som handler om livet, kjærlighet, svik, drømmer og sommerfugler. Alt fremført med en god dose lekenhet. Marie Klåpbakken har tidligere bl.a. gjort seg bemerket gjennom duoen Marie & Julie på TV2s “Norske talenter”, “Hver gang vi møtes på TV2”- våren 2012, sammen med dansekompaniet FRIKAR, og ikke minst som Helene Bøksles faste felespiller.
Bill. kr. 150,- + bill.avg. 18 år leg.

Torsdag 14. juni
Releasekonsert
DEATHTRACK

2012 markerer 5-årsjubileet for tjukkasrockerne i Deathtrack, som ble hanket inn som support for selveste Danzig da legenden besøkte Rockefeller i Oslo i fjor. Kvinesdal-rockerne har også varmet opp for publikumsfavorittene Kvelertak, Purified In Blood og The Cumshots. Det Oslobaserte bandet består av velfødde medlemmer fra Kvinesdal i sør til Sortland i nord, og Östersund i Sverige. Deathtrack har allerede en hardtsparkende EP og en kritikerrost LP på samvittigheten, og til våren går bandet i studio igjen. 14. juni feirer bandet slippet av ny EP med det som garantert blir en svett konsertopplevelse på John Dee.
www.facebook.com/deathtrack
Bill. kr. 100,- + bill.avg. 18 år leg.

Sentrum Scene

Lørdag 30. juni
Summerjam 2012
BLACK STAR (US)

Lørdag 30. juni avholdes årets Summer Jam i Oslo, og som vanlig får du en bred lineup med forskjellige artister. Hver tirsdag i april slipper vi en ny artist, vi tjuvstarter med headlineren, Black Star: Talib Kweli og Yasiin Bey, tidligere kjent som Mos Def! Mos Def og Talib Kweli er utvilsomt to av de viktigste representantene for boom bap NYC hip-hop på nittitallet, den hip-hopen du kan høre på igjen og igjen, som alltid sitter som et skudd. Da duoen lagde det legendariske samarbeidsalbumet ”Mos Def & Talib Kweli Are Black Star” i 1998 visste alle som hørte det umiddelbart at albumet skulle stå som en bauta i musikkhistorien. Black Star gjorde en reunion under Rock The Bells-festivalen i fjor, og spiller i sommer noen få, utvalgte konserter i Europa. De spiller albumet i sin helhet, etterfulgt av de største låtene fra sine to respektive solokarrierer!
Bill. kr. 560,- + bill.avg. 18 år leg. i hovedsal. Fri aldersgrense på galleriet.

Share

 
Nyheter
22.05.19 Hvorfor det?: Helén Vikstvedt og Kristopher Schau gjester hos Trond-Viggo

21.05.19 Millencolin: Skatepunklegender til Rockefeller
16.05.19 Honningbarna inntar Rockefeller igjen!
13.05.19 Alec Benjamin til Sentrum Scene
07.05.19 The Waterboys til Sentrum Scene
06.05.19 Lars Vaular til Sentrum Scene
02.05.19 Stein Torleif Bjella til Sentrum Scene
30.04.19 UB40 til Rockefeller
29.04.19 Nouvelle Vague til Rockefeller
25.04.19 Efterklang til Sentrum Scene
24.04.19 Turbonegro med jubileumskonsert på Rockefeller
23.04.19 Dweezil Zappa: «Hot Rats» live på Sentrum Scene
11.04.19 Beirut til Oslo: Første klubbkonsert i Norge noensinne
09.04.19 The Darkness avlyser påsken og kommer til Oslo

04.04.19 Hot Chip til Rockefeller
03.04.19 Lewis Capaldi til Sentrum Scene
03.04.19 Pixies til Sentrum Scene!
02.04.19 Machine Gun Kelly til Sentrum Scene
02.04.19 Jon Bellion til Oslo for første gang
02.04.19 Ekstrakonsert med D.D.E.
01.04.19 GangStarr Foundation til John Dee
28.03.19 AURORA tilbake med ny konsert på Sentrum Scene!
19.03.19 The Dream Syndicate til John Dee!
11.03.19 OMD til Rockefeller
07.03.19 Dungen gjør «Ta det lugnt» på Rockefeller
05.03.19 KSI & Randolph til Sentrum Scene
05.03.19 Mac DeMarco til Sentrum Scene
04.03.19 Snarky Puppy til Sentrum Scene
27.02.19 LE LITT! Sjekk ut humorprogrammet på våre scener
27.02.19 Radioresepsjonen til Rockefeller
26.02.19 De Press til Rockefeller
25.02.19 Higasakite med spontan intimkonsert på Rockefeller!
20.02.19 Rock Cinema: Eksklusiv førpremiere på «Lords of Chaos»
14.02.19 Bluesvåren 2019
13.02.19 Kari Bremnes med TO eksklusive Sentrum Scene-konserter
11.02.19 Elektro-triphop-shoegaze-kollektivet Archive med 25-årsjubileum på Rockefeller
06.02.19 Sommerkonsert med Xavier Rudd på Rockefeller
31.01.19 by:Larm-festivalen 2019 på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene
29.01.19 Kamasi Washington til Sentrum Scene
29.01.19 Conor Oberst og Phoebe Bridgers-samarbeidet Better Oblivion Community Center til Rockefeller
28.01.19 Supergruppa Deadland Ritual til Rockefeller
24.01.19 Built To Spill til Rockefeller
23.01.19 Little Steven & The Disciples of Soul tilbake på Rockefeller
22.01.19 Daniel Norgren til Sentrum Scene
21.01.19 Smokepurpp: Gucci Gang-medlem og hiphopstjerne på første norgesbesøk

18.01.19 Synnøve og Vanessa med FIRE utsolgte Rockefeller-show!
16.01.19 Stjerneskuddet Noname til Rockefeller
10.01.19 The Savage Rose til Rockefeller
08.01.19 Kurtis Blow: Hip Hops 45th Anniversary Tour
03.01.19 Hvorfor det? med Trond-Viggo og Bjarte Tjøstheim

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen