FLOGGING MOLLY Fredag 19.07.24 CARLY PEARCE hummingbird 2025 uk/eu tour Mandag 10.02.25 JORDAN RAKEI + support: Dhruv Søndag 15.09.24 JIREEL Torsdag 21.11.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

Ticketmaster

 
Info
Event/selskap

Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene og Leiligheten kan leies til eventer, kick-off, og lukkede selskaper. Du kan også reservere område på konserter og kjøpe konsertbilletter som premiering av ansatte og kunder. Her finner du informasjon om dette.

Last ned eventbrosjyre her

Kontakt/bestilling
Om Rockefeller
Om John Dee
Om Sentrum Scene
Om Leiligheten
Kjøkken/meny
Møblering
Reservert område
Hvorfor velge oss?
Konsertbilletter for premiering av ansatte/kunder

Kontakt/bestilling

Hilde Tinglum - direkte: 22 03 48 22
Restauratør / Prosjektleder event
E-mail: hilde(@)rockefeller.no

Liva Kleive Lien - direkte: 22 03 48 29
Prosjektleder event
E-mail: liva(@)rockefeller.no

Om Rockefeller


Rockefeller ble etablert i 1986 og er mest kjent for å avvikle et stort antall konserter og kulturarrangement med norske og internasjonale artister. Rockefellers lokaler består av hovedsal, et stort galleri, et mindre "øvre" galleri, en loungebar til høyre for hovedsal og et loungeområde som ligger til venstre for hovedsal. Begge loungeområdene egner seg godt til bankett, møte-/grupperom, messeområde og som vanlig publikumsområde. Alle tilhørende lokaler har lydanlegg med følgelyd fra hovedsal samt videoprosjektør med bilde fra hovedscenen hvis ønskelig. Sceneforhold og tekniske fasiliteter på Rockefeller er blant de beste i Norge, og forenkler ethvert event/selskap produksjonsmessig og kostnadsmessig. Kapasiteten på Rockefeller er 1350 personer ved konserter, 800 personer ved bankett (passer best med 300 til 350 ved bankett hvor alle er i samme rom med sikt til hovedscenen), 1200 personer ved håndmat eller buffet med små tallerkener (kombinasjon av ståbord og sitteplasser). Lokalene fungerer meget bra ned til underkant av 100 gjester ved å stenge av gallerier, og møblere med god plass mellom bordene. Begge loungebarene kan leies separat for mindre selskaper med 30 til 200 personer, avhengig av hva som foregår i hovedsalen. Rockefeller har også takterasse hvor du kan trekke deg tilbake med noe å drikke eller en røyk for de som ønsker det. I forbindelse med takterrassen finner du også et skjermet lokale. Lokalet kan leies separat eller som en
del av øvrige Rockefeller.

Om John Dee


John Dee live club åpnet i oktober 1997 og er integrert med Rockefeller, selv om det til daglig drives som to ulike steder. Lokalene er forbundet med hverandre via en stor trapp fra loungebar og ned til inngangspartiet til John Dee. John Dee har en meget bra scene med gode siktlinjer. Lokalene er mer intime enn Rockefeller og har en kapasitet til inntil 470 ved konserter og uformelle arrangementer, og 180 ved bankett. Rockefellers loungebar kan hvis ønskelig "henges på" John Dee. Både Rockefeller og John Dee kan fungere som ett sted med flere avdelinger og scener.

Om Sentrum Scene


En av Norges mest spennende scener gir et vell av muligheter; konserter, musicals, revyer, kongresser, foredrag, kick-off, jubileer... Kort sagt, alle arrangementer som trenger scene. En unik sal i karakteristisk funkisstil, trolig med Skandinavias beste akustikk. Lokalet, som opprinnelig ble bygget som en kino, har opp gjennom årene huset mange av verdens største artister. INXS, Van Morrison, The Band og Faithless, for å nevne noen.
Sentrum Scene har en maksimum kapasitet på 1 800 personer (umøblert). Vi har alle rettigheter. Salen har fast video/dataprojektor med motorisert lerret, trådløse mikrofoner og nødvendig AV-teknikk. Det er eget PA og lysrigg i salen. Stoler for inntil 900 sitteplasser er tilgjengelig. Lokalene rommer inntil 1800 personer stående eller 1000 personer sittende i kino. Lokalet egner seg også ypperlig for stående bespisning fra 200 til 1000 personer, og vi gjennomfører formelle (eller uformelle) middager for grupper fra 50 til 500 personer. Lokalene rommer også garderober, billettluke, toaletter samt hyggelig inngangsparti.

Om Leiligheten


• Privat beliggenhet på Rockefellers tak
• Kan fungere som eget lokale, eller sammen med Rockefeller
• Kapasitet 120 – 230
• Uteservering til 03.00
• Sittende bespisning for 60 innendørs, 120 utendørs
• Muligheter for grilling, både kull og gass
• Egne toaletter, bar, inngang, PA og garderobe
• Perfekt for små dagkonferanser på 10 – 40 personer, med servering

Kjøkken/meny


Vi samarbeider med Elvebredden catering. Samarbeidet gjelder både artistcatering og større selskaper/events. Det stilles ikke krav til dette selskapet ved leie av våre scener, men de kjenner huset godt, prisene er konkurransedyktige og menyen variert. Se meny her.

Kontakt event(@)rockefeller.no for mer info.

Møblering


Events og selskaper har ulike settinger på Rockefeller. Vi kan møblere med små bord, langbord, bankettløsninger eller en kombinasjon. Vi kan møblere slik dere selv ønsker og eventuelt skaffe møbler som ikke inngår i Rockefellers vanlige setting.
Områdekart Rockefeller
Områdekart John Dee
Områdekart Sentrum Scene
Områdekart Sentrum Scene - hovedsal
Områdekart Sentrum Scene - galleri
Områdekart Sentrum Scene - foaje

Reservert område


Ta med kunder, foretningsforbindelser, ansatte eller venner på en av de mange konsertene vi har på Rockefeller! Vi sørger for eget område i lokalet og egen vakt. Det er også muligheter for enkel matservering, snacks, og drikkebonger til bar.

Hvorfor velge oss?


Hos oss kan du få hjelp til:
· Booking av artister
· Skaffe teknisk utstyr
· Booking av teknikere, dj, bærehjelp, stagemanager og annet
· Dekor og scenografi
· Catering til artister og gjester
· Sceneregi

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene er utstyrt med det beste utstyr innen lyd og lys. Vi har lang erfaring med artistbooking og har gode kontakter. Be oss om å foreslå noe eller kom med ønsker selv! Rockefeller har også fullt kinoutstyr og det er lagt til rette for enkelt å kunne dekorere lokalet. Hele staben er drillet på å gi god service både til gjestene, arrangører og artister. Vi ønsker å gi dere litt mindre å tenke på, og sørger for at arrangementet går på skinner.

Konsertbilletter for premiering av ansatte/kunder


Konsertbilletter er en rimelig og populær måte å premiere ansatte og kunder. Gjør en rammeavtale med oss og send oss en navneliste på hvem dere vil skal komme inn på deres regning. Deres gjester står da med navn på vår gjesteliste, og regningen kommer i posten. Enkelt og greit!
 

Bilder fra eventsDesign og implementasjon: JPG Jungelpatruljen