COURTNEY MARIE ANDREWS Onsdag 22.03.23 BELLE AND SEBASTIAN Onsdag 18.01.23 ALDOUS HARDING Tirsdag 11.04.23 THE MIDNIGHT + support: Goose Mandag 20.03.23

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Torsdag 17/11-2022 John Dee
MARATON
+ support: Yesterdaze


Maraton omfavner det ukjente med deres fengslende og emosjonelle nye album “Unseen Color” som er ute 7. oktober via Indie Recordings. 17 november kan du endelig se de på scenen igjen på John Dee i Oslo.
Vakre vokallinjer og uventede vendinger og hooks treffer deg umiddelbart med Maratons nye album “Unseen Color”. En herlig blanding av alternativ rock, pop og prog viser bandets enorme evne til sømløst å blande sjangre og produsere unik og fengslende musikk.

Maraton bryter grenser mellom sjangere, og skaper progressiv alternativ rock med brølende bass, massive gitarer og eksepsjonelle vokaler. Beskrevet som “skamløst melodisk” eksperimenterer bandet med lydbilder og skaper musikk som kan beskrives som en eksplosiv dynamisk reise gjennom sanseinntrykk. Tematisk trekkes linjer mellom det emosjonelle og filosofiske, og låtene baserer seg på menneskets mottagelighet for nye inntrykk og utvikling.
Bandet har blitt rost for sine fantastiske og energiske liveopptredener med slike påstander som: «Bergersens falsetto levering er rett og slett forbløffende” og “Med en stemme som drives av kraft og klarhet, sto jeg igjen med gåsehud på steder man ikke visste at man kunne få gåsehud på” – Heavymetal.no. Maraton har tidligere vært å se på festivaler som Roskildefestivalen i Danmark, By:larm og Trondheim Rocks i Norge, og etter debutalbumet reiste de på en omfattende Europaturne sammen med Leprous.

Med inspirasjon fra ulike sjangre, skaper bandet et distinkt og ikonisk lydbilde som kjennetegnes av teknisk trommespill utført med mekanisk presisjon, jordskjelv-vekkende bass, skimrende gitarer og nesten sakral vokal. Resultatet er en helt ny vri på alternativ rock, som bør nytes og absorberes gjennom mer enn èn gjennomlytting.

Lineup:
Fredrik Bergersen Klemp – Vokal
Simen Hundere Ruud – Gitar
Frank Nordeng Røe – Trommer
Magnus Johansen – Keys
Ruben Aksnes – Bass

----

Support: Yesterdaze
Yesterdaze blander det beste fra pop rock med noe friskt og uventet, og trigger alle følelsene fra den aller første soniske opplevelsen da du oppdaget rock. Gjennom fengslende, emosjonelle og aggressivt avhengighetsskapende låter ønsker Yesterdaze å fange og hypnotisere sine lyttere.

19. oktober slipper kvartetten sin 2. singel «Know No Better» fra sin debut-EP «Act U All». EP-en som er tilgjengelig for alle 25. november snakkes allerede varmt om i bransjen. Bare ta ordet til Erlend Gjerde, administrerende direktør i Indie Recordings:

«Yesterdaze tok meg rett tilbake til begynnelsen og minnet meg på hvorfor vi jobber med dette».

Sammen med Armanns unike og rå vokal og bandets utrolige energi og tekniske ferdigheter, gjør Yesterdaze live-opptredenene deres til en must-see-opplevelse uavhengig av sjangerpreferanse.

«Til syvende og sist vil vi at folk skal få kontakt med det som er ekte her i livet. Vi ønsker at publikum skal kjenne på sine dypeste følelser og slippe ut sin indre rebell gjennom musikken vår, og det er det vi streber etter.»

Ansvarlig Redaktør i Metal Hammer Norway, Espen Nørvåg Slapgård er også imponert over det Yesterdaze leverer;

«Yesterdaze leverer den perfekte kombinasjon mellom knallsterke fengende låter og et vanvittig punch, ikledd et sound som klarer å låte både klassisk uten å være retro og «nytt» uten å tilhøre noen irriterende bølge!

Når de i tillegg klarer å servere låter som sitter rett i trynet fra første stund og fortsatt holder på interessen etter et tosifret antall lytt, er jeg fullstendig solgt!»

Hva mer er det å si? Yesterdaze har kommet for å bringe rock tilbake i fokus og bane vei for en ny generasjon rockelskere.

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 19.00.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Torsdag
08.12.22
ROCKEALLIANSEN – Part XX
Hierophantom
Speiderkorps
Duke Street Kings
MÆD
Steil
Torsdag
08.12.22
NO. 4
Torsdag
08.12.22
AVHØRT – Juleshow
Fredag
09.12.22
DI DERRE
Fredag
09.12.22
HAMMOK
Support: Halcyon Days + Astronomies
Fredag
09.12.22
LINDSTRØM
med Vålerenga Mannskor og Emil Nikolaisen
«Little Drummer Boy»
Lørdag
10.12.22
DI DERRE
– ekstrakonsert
Lørdag
10.12.22
DELILLOS
Lørdag
10.12.22
SENJAHOPEN
+ support: Not My Time To Die
Lørdag
10.12.22
DISKOTAKET
Søndag
11.12.22
LERA LYNN
Søndag
11.12.22
JIMMY CARR – Terribly Funny
Tirsdag
13.12.22
AFTENPODDEN
– oppsummerer det politiske året
Torsdag
15.12.22
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med INGEBJØRG BRATLAND og ALEX ROSÈN
Torsdag
15.12.22
HARM & HEGSETH – Juleshow
– kl. 20.30
Torsdag
15.12.22
HARM & HEGSETH – Juleshow
– kl. 17.00
Fredag
16.12.22
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med INGEBJØRG BRATLAND og ALEX ROSÈN
– kl. 22.00 (sen konsert)
Fredag
16.12.22
MATOMA
Fredag
16.12.22
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med INGEBJØRG BRATLAND og ALEX ROSÈN
– kl. 18.00 (tidlig konsert)
Fredag
16.12.22
THE CULT OF DESTINY
Support: Bloodcargo + Stan Sylvander

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen