THE LONG RYDERS + support: Lady Friend Fredag 02.06.23 AVGVSTVS Lørdag 23.09.23 REBEKKA BAKKEN BAND Onsdag 18.10.23 KAKKMADDAFAKKA Lørdag 02.09.23

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Lørdag 26/11-2022 John Dee
CALIBAN SESSIONS 2022
Black Debbath / Thulsa Doom / Bare Egil Band / Ida Jenshus / Sweden / The Needs / Palle Krüger / Brølløpsbændet / Taiga Woods / Dead Movie Animals m.fl.


Caliban Sessions er den store årlige superfesten hvor miljøet rundt Black Debbath, Duplex Records og Caliban Studio Storsjøen setter sammen en fantastisk kveld full av den beste musikken og den beste underholdningen.

Denne årelange tradisjonen startet tilbake i 2002, og vi kan se tilbake på mang en fantastisk festkveld. Og det blir ikke mindre bra på festivalens 16. år. Hurra!

BLACK DEBBATH
Black Debbath har nettopp gitt ut sin mest kritikerroste plate noensinne med Age of Kørka, og setter prikken over i`en på årets Caliban Sessions, den 16. i rekken.

THULSA DOOM
Thulsa Doom har gitt ut ny plate siden sist og har høstet sine beste kritikker noensinne for fantastiske Ambition Freedom. Albumet inneholder en haug med nye Thulsa-klassikere, vi nevner i fleng «Endless, Unless», «Die Like An Aviator» og «Man With Ambition». Live er bandet i absolutt toppform, noe de vil vise til gangs på årets Caliban Sessions.

BARE EGIL BAND
Levende legende, `nuff said!

IDA JENSHUS
Ida Jenshus klarte kunststykket å vinne Spellemannpris for alle sine tre første album i countrykategorien. Hun satte standarden for den norske nordicana-bølgen vi nå opplever, og hun er for ei dronning å regne! Ida har stadig utvida uttrykket og har en utforskende kurs. Hun er ikke redd for å tre inn i nye musikalske landskap, som americana-musikkens ytterpunkter. Jenshus er en sabla spennende artist som setter sin særegne og vakre signatur på musikken uansett hvem hun samarbeider med «over there» eller her (nord-trøndersk uttale på «her»). Ida er en fantastisk liveartist og vi er så glade for å ha henne med på Caliban Sessions 2022. -Heia Steinkjer! Girri-girri-gasja og hurra!

SWEDEN
Norges eneste fuzzpop-band Sweden er i gang med plate nummer fem. Det er, som alle vet, gjennombruddsplata. Det er nå det skjer. Arbeidstittelen er Fuzz på svenska. Andre femtealbum: Pulp - Different Class, Sonic Youth - Daydream Nation, Dinosaur Jr. - Where You Been, Metallica - Black Album, Prince - 1999, Alice Cooper - School’s Out, The Who - Who’s Next, Dire Straits - Brothers In Arms, Guns N’ Roses - Appetite For Destruction. Kanskje spilles det en ny låt på årets Caliban? Kanskje to? Kanskje til og med tre? Men ikke fire, det er det eneste som er helt sikkert. Ikke fire.

THE NEEDS
The Needs, med medlemmer fra Kvelertak, Honningbarna og Oslo Ess, hadde vært verdens største band hadde det ikke vært for at de aldri har tid til å være The Needs. Men da festivalsjefen sendte sms og spurte om de kunne være med på årets Caliban Sessions, slettet alle alt de hadde i kalenderen og laget plass. The Needs børster av støvet av neonskiltet og gleder seg stort til å være med på festen!

PALLE KRÜGER
Palle Krüger er noe så sjeldent som en SVENSK hedersmann innen NORSK rock. Han har spilt/spiller trommer med Young Neils, Midnight Choir, Mercury Motors, DePress, Go Go Gorilla, Andrej Nebb, Paal Flaata etc etc. MEN: Han spiller også gitar og synger i sitt eget flotte powerpop-orkester! Ny plate er under innspilling i Caliban Studio Storsjøen.

BRØLLØPSBÆNDET
Festivalsjefene gifta seg nylig og satte sammen et brølløpsbænd av sine favorittmusikere i vennekretsen. På brølløpsfæsten spilte bændet et forrykende sett med deep-cuts fra 70-tallets klassiske rockemusikk. For bra til å ikke gjentas tenker vi, så here we go! Det hele blir ledet av superhelt Eivind Staksrud (Raga Rockers etc), og backes av medlemmer fra bl.a Thulsa Doom, Spidergawd, Big Balls og Lonely Kamel.

TAIGA WOODS
Taiga Woods spiller høyoktan, fuzzete stonerrock iblandet progressive riff, en god dose psychedelicfreakoutjazzing samt flerstemt koring. Nytt album er nettopp spilt inn i Caliban Studio Storsjøen og kommer på nyåret. Bandet består av medlemmer fra blant annet Astrosaur og Sâver.

DEAD MOVIE ANIMALS
Dead Movie Animals er det første bandet som spilte inn musikk i det nye Caliban Studios ved Storsjøen. Det som startet som et enmannsband og sideprosjekt til hardcorebandet Despereaux, har blitt til en fullblods duo. I løpet av høsten slipper de sine første singler, hvor de deler på å spille alle instrumentene. De to medlemmene har spilt sammen siden de begynte i samme klasse på Mysen Barneskole, hvor det tok det dem under et storefri på å finne ut at de skulle starte et band. Inspirert av duoer som Josh Homme/Dave Grohl og Nick Cave/Warren Ellis, og lei av venners fascinasjon for kryptovaluta og leilighetskjøp, er de klare til å spille sin første konsert noensinne på årets Caliban Sessions på John Dee.

Bill. kr. 325,- + avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 20.00.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Mandag
29.05.23
YES
The Album Series Tour
Onsdag
31.05.23
STANDUP PÅ JOHN DEE
Aleksander Økland / Pernille Haaland / Aila Sinober + overraskelse
Konferansier: Hanna Kanon Klingberg
Torsdag
01.06.23
AFTENPODDEN - LIVESHOW
Den store sommer-pressekonferansen + supergjest
Torsdag
01.06.23
BLÅ MÅNE
Fredag
02.06.23
DADJU
Fredag
02.06.23
THE LONG RYDERS
+ support: Lady Friend
Fredag
02.06.23
FLUFFY LOVIN’ & FRIENDS - VOL.2
Lørdag
03.06.23
Emirates FA-cupfinale:
MANCHESTER CITY – MANCHESTER UNITED
Lørdag
03.06.23
RAVE NEW WORLD III
Lørdag
03.06.23
Absolute
AWESOMESAUCE
Det beste fra 90-tallet og opp
Onsdag
07.06.23
THE COLD STARES
Onsdag
07.06.23
Klassekampen Musikkmagasinet
& Rockefeller presenterer:
POPQUIZ
Onsdag
07.06.23
BAKOM BANEHEIA-PODKASTEN
Torsdag
08.06.23
JAN EGGUM & GEFYLEN
Fredag
09.06.23
THE CHATS
+ support: Guantanamo Baywatch
Lørdag
10.06.23
ZOO
Flyttet til 19.10.23
Lørdag
10.06.23
Champions League-finale:
MANCHESTER CITY – INTER
Lørdag
10.06.23
HOUSE ROULETTE presenterer
HjertøyaFestivalen release party
Søndag
11.06.23
OSLO AMERICANA 2023
Tirsdag
13.06.23
RAKIM
Flyttet til 28.05.24

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen