DRIVE-BY TRUCKERS + support: Jerry Joseph Fredag 27.05.22 PASSENGER Søndag 13.03.22 MASEGO Studying Abroad Tour + support: Mereba Lørdag 19.02.22 EAGLES OF DEATH METAL The 24th Anniversary Tour Fredag 01.04.22

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Lørdag 27/11-2021 John Dee
Caliban Sessions 2021:
BLACK DEBBATH
BARE EGIL BAND
THE SCHOOL
SPIELBERGS
BEACHHEADS
L.Y.D.
ASTROSAUR
DE SØRGELIGE RESTENE PRESENTERER: HUEY LEWIS AND THE BUL I GYLFENS


Caliban Sessions feirer 10 år på rad på Rockefeller-huset med en super jubileums-lineup. De første artistene som slippes er selveste Black Debbath – og ikke minst gjør Debbaths forløper L.Y.D. comeback!

Det ble utsolgt to måneder på forhånd i 2019, så her er det bare å sikre seg billetter umiddelbart! Caliban Sessions er den store årlige superfesten hvor miljøet rundt Black Debbath, Duplex Records og Caliban Studios setter sammen en fantastisk kveld full av den beste musikken og den beste underholdningen. Denne årelange tradisjonen startet i 2002, og vi kan se tilbake på mang en fantastisk festkveld. Og det blir ikke mindre bra i år!

BLACK DEBBATH
Black Debbath har med sine siste tre knallskiver seilet opp som et av våre beste og mest populære hardrockband. Sisteskiva «Norsk Barsk Metal» har bredt over blitt karakterisert som bandets aller beste utgivelse til nå, med nye evergreens som Pils!, Pappa Lukter Tusj og festival-anthemet Tons Of Rock.

BARE EGIL BAND
Hva skal man si?? Ord blir fattige. Blir aldri Caliban Sessions uten denne levende legenden.

THE SCHOOL
The School kom med et brak på 00-tallet med den kritikerroste debuten «Espionage», flere radiolistinger, Spellemannominasjon og legendariske konserter. VG trillet 6 på terningen etter Øyafestivalen og fastslo følgende: «De har blues i blodet, de har punk i hodet, de er så arrogant effektive at man blir stående og måpe over deres begavelse.» Etter ca 1000 liter backstage-øl og et kaos av en plateinnspilling i New York som endte med full politiutrykning måtte bandet kaste inn håndkleet i 2010 for å bli kjent med familiene sine igjen. Nå kommer The School til Caliban Sessions for å tørke støv av gamle hits og vise frem noen nye triks.

SPIELBERGS
Spielbergs slapp i 2019 sitt spellemannsnominerte debutalbum «This Is Not The End» til strålende kritikker i inn- og utland. Etter å ha brukt 2019 på å turnere Europa på kryss og tvers, startet bandet på arbeidet med oppfølgeralbumet våren 2020. Singelen «Go!» ble sluppet gjennom Adult Swim Singles våren 2020 og var første smakebit på ny musikk.
Corona, krangling og sykdom har gjort prosessen mot et nytt album unødvendig lang, men i 2022 vil Spielbergs igjen komme med ny fengende, gitarbasert rock til folket.

BEACHHEADS
Beachheads, indiepunk kvartetten fra Stavanger, omtalt av Rolling Stone Magazine som «Bright and resiliently heart-heavy» og av Steregoum «Catchy as fuck», er tilbake med oppfølgeren til den kritikerroste debuten den 04.03.22. Deres to siste singler «Jupiter» og «Down South» er i disse dager spillelistet på NRK P13.

L.Y.D.
Den smått legendariske og undervurderte cabaret-, vise-, rocke- og narre-trioen L.Y.D. (Lek, Ytringsfrihet og Demokrati) gjør eksklusivt comeback for Caliban Sessions 2021. Gruppen var forløperen til Black Debbath. «Problemer innad i Høyre» ble laget for denne gruppen, og var spiren til transformasjonen over til politisk hardrock. De hadde sin storhetstid fra '96 til '99 og spilte land og strand rundt med sin salige miks av show og konsert, med en heller løs og ledig form. Her var alt lov: dans, sketsj, standup, pantomime, a capella-sang og hyppige instrumentbytter. Få eller ingen gikk umerket fra en LYD-konsert! De ga ut cd-en «Takk for kniven» og noen ep-er før de sendte stafettpinnen videre til Debbath. Bandet bestod av Duplex-kjenningene Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Lars Lønning.

ASTROSAUR
Den instrumentale rocketrioen Astrosaur fra Oslo har siden 2017 rukket å gi ut to album til strålende kritikker i både inn- og utland. De har turnert med band som Kvelertak, Ihsahn og Leprous, og gjort seg bemerket som et sterkt og hypnotisk liveband.

«Etter responsen å dømme er det ikke bare jeg som ble (mektig) imponert over den virtuose trioens herjinger.» (5/6 fra Disharmoni på Høstsabbat)

«If you’re not already hip to Astrosaur, well, you need to be. The instrumental Norwegian trio might just be the next great post-metal band.» (MetalSucks)

«Obscuroscope is a record that has every intention of blowing your mind completely!» (Metal Injection)

DE SØRGELIGE RESTENE PRESENTERER: HUEY LEWIS AND THE BUL I GYLFENS
Vi aner ikke!!

Bill. kr. 325,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 20.00.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Lørdag
22.01.22
TOBB
Tirsdag
25.01.22
NLE CHOPPA
+ special guest: Richie Wess
+ K SHMURDA / DJ-support: BIG T
Onsdag
26.01.22
SUSANNA & DAVID WALLUMRØD
Torsdag
27.01.22
CHRIS HOLSTEN
– ekstrakonsert
Torsdag
27.01.22
KVELERTAK
+ special guests:
Blood Command
Astrosaur
Fredag
28.01.22
CHRIS HOLSTEN
— ekstra-ekstrakonsert
Fredag
28.01.22
DÅRLIG VANE
Fredag
28.01.22
B-LAGET
Live fra Sentrum Scene
Lørdag
29.01.22
Bajazz Bigband og Jakob Berg:
TOM WAITS PÅ STORBANDSK
Gjest: Guro von Germeten
Lørdag
29.01.22
MEW
«And The Glass Handed Kites»
– 15th Anniversary Tour
Lørdag
29.01.22
FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES
Søndag
30.01.22
SOEN
Onsdag
02.02.22
SAINt JHN
In Case We Both Die Young Tour
Onsdag
02.02.22
LIL TECCA
18 år leg. (hovedsal) — fri alder (galleri)
Torsdag
03.02.22
TURMION KÄTILÖT
Torsdag
03.02.22
THE RESIDENTS
Dog Stab! – The 50th Anniversary Tour
Fredag
04.02.22
TUNGTVANN
+ special guest: Mats Dawg
+ DJ Albert Haugen
Fredag
04.02.22
EDOCER
+ support: The Last Man
Fredag
04.02.22
SOPPGIROBYGGET
Lørdag
05.02.22
BERNHOFT

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen