EAGLES OF DEATH METAL The 24th Anniversary Tour Fredag 01.04.22 DRIVE-BY TRUCKERS + support: Jerry Joseph Fredag 27.05.22 BLACK PUMAS Lørdag 18.06.22 PASSENGER Søndag 13.03.22

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster

 
Info
Ofte stilte spørsmål


Klikk på spørsmålet for å se svaret.

1. Når begynner konserten?
Konsertstart kan variere og det opplyses med forbehold om endring. Klikk deg inn på hvert enkelt arrangement for oppdatert informasjon eller følg oss på Facebook og Twitter.

2. Hvor lenge varer konserten? Og når stenger dere?
Alle våre scener kan holde åpent til 03.30 (servering stenger kl. 03.00), men enkelte arrangementer stenger tidligere ut fra når konserter o.l. er ferdig, og etter krav/ønske fra artister og arrangører. De fleste konserter varer mellom 90 - 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre. På hverdager og søndager forsøker vi å tilpasse show slik at publikum kan nå offentlige kommunikasjonsmidler.

3. Hvor er inngangsdøren til konserten?
Konsertinngang Rockefeller: Mariboes gate
Konsertinngang John Dee: Mariboes gate
Konsertinngang Sentrum Scene: Arbeidersamfunnets plass
Besøksadresse kontor/administrasjon, dagtid: Badstugata 2, andre etasje.

4. Er det sitte-/ståplasser på konsertene?
På Rockefeller og John Dee er det kun ståplasser, med mindre annet er annonsert. I enkelte tilfeller vil det være et varierende antall sitteplasser uten at dette er annonsert på forhånd. For disse gjelder da "førstemann til mølla", og er ikke mulig å reservere.

På Sentrum Scene er det permanent ca 420 unummererte sitteplasser på galleriet. Som hovedregel gjelder "førstemann til mølla" for disse. I enkelte tilfeller vil et arrangement ha to billettyper, en stående og en sittende, og man har da mulighet til å kjøpe en billett som garanterer sitteplass. Noen få arrangement har kun sitteplasser. Dette vil i så fall fremgå av informasjonen om arrangementet.

5. Jeg tror jeg har glemt/mistet noe hos dere. Hvordan finner jeg det igjen?
Vi setter pris på at du ringer (22 20 32 32) eller sender en e-post post@rockefeller.no. Når du har fått svar på din henvendelse kan det evt. hentes på hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 16.00. (inngang fra Badstugata, 2. etasje).

6. Er det 18 års aldersgrense når det står at det er 18 års aldersgrense?
Vi har 18 års aldersgrense på alle arrangementer, med mindre annet er oppgitt i program og annonser. Ja, man MÅ være 18 år for å slippe inn på arrangementene selv om du er kjempefan eller har en helt spesiell og personlig grunn for å måtte se artisten. Vi har ingen vergeordning, så det hjelper dessverre ikke å være i følge med personer over 18 år, selv om disse er foreldre eller foresatte. På våre arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt.

Du finner en oversikt over våre konserter med fri alder her.

7. Hva er gyldig legitimasjon?
På våre arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort eller bankkort med bilde. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt. Gjester med tvilsom legitimasjon må påregne å bli avvist i døren. Vennligst ha legitimasjon klar for kontroll ved ankomst til konsertstedet.

Dersom du er usikker på om din legitimasjon opprettholder disse kravene ber vi deg om å kontakte politiet.

8. Hva er anbefalte aldersgrenser på konserter med fri alder?
Vi anbefaler følgende aldersgrense på konserter med fri alder: Er du under 14 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Alle over 5 år betaler vanlig billettpris dersom ikke annet er oppgitt.

Vi anbefaler følgende aldersgrense på kveldskonserter med delt aldersgrense: Er du under 16 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Husk også at det kan bli sen kveld før konserten er ferdig og foresatte må vurdere om man bør la ungdom være alene i Oslo Sentrum.

Det kan forekomme høy lyd i våre lokaler, så husk å ta med hørselvern/ørepropper. Det er også mulig å få kjøpt dette i baren. På enkelte konserter deles det ut gratis ørepropper.

Du finner en oversikt over våre konserter med fri alder her.

9. Hvor kjøper jeg billetter?
Billetter er i forsalg via www.rockefeller.no, www.ticketmaster.no og på tlf. 815 33 133. Ticketmaster sine åpningstider mandag - fredag kl. 08:30-16:30, og lørdag kl. 10-14. Vi anbefaler ikke at du kjøper billetter andre steder.

Du kan velge å få billettene sendt hjem per post, på mobil eller benytte deg av ticketFast når du kjøper på nett eller over telefon. Ved å bruke ticketFast som din leveringsmåte mottar du billettene på e-post. Du får dem med en gang og kan skrive dem ut når som helst i forkant av arrangementet. Husk at du kan skrive ut billetten flere ganger, men det er kun mulig å scanne/bruke den en gang.

10. Er det mulig å få billetten på mobiltelefonen min?
Ja, du kan velge å få billetten tilsendt direkte til din mobiltelefon når du kjøper på nett eller over telefon (815 33 133). Du vil motta link til billetten på SMS. Billetten har en kode som gjelder for alle i bestillingen. Du kan videresende meldingen til de andre slik at dere ikke behøver å komme samtidig. Denne typen billett krever at du har smarttelefon og at skjermen ikke er ødelagt. Les mer

11. Hvordan kan jeg kjøpe billett på konsertdagen?
Du kan kjøpe billett på nett (www.rockefeller.no eller www.ticketmaster.no) eller i døra fra åpningstid. Du kan også ringe Ticketmaster på tlf. 815 33 133 (mandag - fredag kl. 08:30-16:30, lørdag kl. 10-14) og få billetten sendt på e-post eller til mobil.

Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris, dette gjelder også når du kjøper i døra. Det kan tilkomme et ekspedisjonsgebyr per bestilling. Kjøpte billetter refunderes/byttes ikke.

12. Kan jeg bytte billett når jeg har kjøpt til feil område på Sentrum Scene? Gjelder billettene til galleriet i hovedsalen, og omvendt?
Vi har ikke mulighet til å bytte billetter, sjekke derfor nøye når du skal kjøpe til en konsert med to billettkategorier. Husk at den kun gjelder til det området som står spesifisert.

Sitteplassene på Sentrum Scene finner du på galleriet, kjøp derfor billett til dette området om du ønsker å sitte under konserten. Dersom det er sitteplasser i hele salen vil dette stå i informasjonen om showet på vår hjemmeside.

Nå det er delt alder i lokalet er det viktig at du kjøper billett til fri alder dersom du er under 18 år. Er du over 18 år og har billett til fri alder vil du ikke komme inn på området med aldersgrense 18 år, selv om du fremviser legitimasjon.

13. Konserten var allerede utsolgt når jeg hørte om den. Hvordan holder jeg med oppdatert på hva som skjer hos dere?
Du kan få nyheter før alle andre ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Her får våre medlemmer fordeler og tilgang på lukket forsalg. Følg oss også på Facebook , Twitter og Instagram (@rockefelleroslo) for siste nytt.

14. Selger dere billetter i døra når konserten er utsolgt på forhånd?
Nei.

15. Jeg finner ikke billetten min, hva gjør jeg?
Vi har ikke mulighet til å printe billetter på nytt. Dersom du har fått den sendt hjem i posten regnes dette som et verdipapir som har gått tapt.

Har du fått billetten på e-post (ticketFast) kan du selv printe den ut på nytt, men husk at billettene kun kan scannes en gang. Dersom du misstenker at billetten er stjålet og noen andre kommer til å benytte seg av den anbefaler vi derfor å møte opp tidlig. Hvis du ikke finner/har fått e-posten med billetten ber vi deg om å logge inn på www.ticketmaster.no og printe den ut derfra. Hvis du ikke finner den der ber vi deg om å sjekke om kjøpet har gått gjennom på din nettbank eller kontakte Ticketmaster direkte.

Har du bestilt mobilbillett men ikke mottatt SMS'en med billettkoden må du henvende deg til Ticketmaster. Dette gjør du på tlf. 815 33 133 innenfor deres åpningstider, som er mandag - fredag kl. 08:30-16:30 og lørdag kl. 10-14.

16. Konserten er avlyst, hvordan får jeg tilbake pengene mine?
Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht. avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.

Arrangør forbeholder seg rett til å kunne avlyse eller flytte arrangementer. Opplysninger om dette vil bli publisert på våre nettsider, i sosiale medier og i rikspresse via våre ordinære konsertannonser. Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes på utsalgssted innen dato som oppgis i forbindelse med avlysningen. Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder til den nye datoen. Vi åpner ikke for refundering av billetter ved endring av support eller flyttet innenfor våre tre scener.

Slik refunderer du billettene dine:
- Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering.
- Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt. (Ticketmaster)
- Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres ved å ringe 815 33 15 133 eller sende dem til: Ticketmaster, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement". De må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.
- Billetter som er tilsendt på mobil eller som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 (mandag - fredag kl. 08:30-16:30 og lørdag kl. 10-14) og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.
- OBS! Avgifter refunderes ikke. Eventuelle følgeskader som følge av avlyst eller flyttet arrangement refunderes ikke.

17. Konserten er flyttet, gjelder billetten min fremdeles?
Ja, billetten din gjelder fortsatt om ikke annet er oppgitt. Som hovedregel refunderes ikke billetter dersom konserten er flyttet innenfor våre tre scener.

Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht. avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.

18. Finnes det rabattordninger på inngangsbilletten?
Ja på enkelte konserter gjør vi samarbeid med A-kort, OBOS eller har studentrabatt. Dette opplyses på respektive konserter.

19. Er det mulig å kjøpe gruppebilletter hos dere?
Vi tilbyr gruppe- og bedriftssalg på alle våre konserter. Er det tid for å finne på noe gøy sammen med kunder eller ansatte? Gjør festen til en sikker suksess ved å ta med hele gjengen på konsert. Hos oss får dere de beste konsertopplevelsene, den feteste lyden, de beste bandene, show, kort sagt en festaften! Ved spørsmål eller bestilling av 10 billetter eller mer, ta kontakt med oss på telefon: 22 20 32 32 eller send en mail merket med "Gruppebilletter" til post@rockefeller.no. På enkelte konserter tilbyr vi grupperabatt, ta kontakt med oss for å høre hvilke konserter dette gjelder.

20. Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?
Du kan kjøpe gavekort som kan brukes på våre konserter.

Kjøp gavekort på nett her.

21. Jeg er kjempeflink til å ta bilder og har en egen blogg. Kan jeg ta bilder på konserten?
Det er fotoforbud på alle våre arrangementer, om du ikke tar bilde med telefon. Del gjerne på sosiale medier med @rockefelleroslo, #rockefelleroslo, #johndeeoslo eller #sentrumscene.

Pressefotografer må på forhånd søke om fotopass til post@rockefeller.no. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist. Disse vil evt bli meddelt i døra ved ankomst.

Frilansere må innhente fototillatelse fra artist før de kan søke om fotopass. De må også selv sørge for å ha gyldig billett.

22. Er det mulig å leie deres lokaler til firmafester og eller private selskaper?
Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene og Leiligheten kan leies til eventer, kick-off, og lukkede selskaper. Du kan kjøpe konsertbilletter som premiering av ansatte og kunder. Du finner mer informasjon om detter her.

23. Er deres lokaler tilpasset gjester med spesielle behov?
Ja, men for å sikre den gode opplevelsen ber om at rullestolbrukere tar kontakt med oss per telefon 22 20 32 32 eller mail til post@rockefeller.no på forhånd, så vi har en oversikt, og på best mulig måte kan tilrettelegge. For å sikres så god plass som mulig oppfordres rullestolbrukere til å møte opp tidlig (ikke senere enn døråpning). NB! Det er begrenset antall plasser for rullestol på alle tre scener.

Tilgjengelighet:
ROCKEFELLER

På Rockefeller benyttes vanlig publikumsinngang der rullestolbrukere får hjelp av husets vakter til å komme seg opp en bakke og inn i konsertlokalet. Det er også muligheter for å kunne bruke heis. Dette må avtales på forhånd.
Plassering av rullestoler:
Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke rullestoler på noen av galleriene på Rockefeller. På en forhøyning på venstre side av konsertsalen på Rockefeller tillates et begrenset antall manuelle rullestoler på hvert arrangement. Vakter må løfte rullestolene opp og ned av forhøyningen. Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke plassering av elektriske/motordrevne rullestoler på denne forhøyningen.
Toalett for rullestolbrukere :
På Rockefeller er det store dametoalettet, som befinner seg under trappen til galleriene, tilpasset rullestoler. Døren inn til toalettet er 77 cm bred. Toalettavlukket er 115 cm X 107 cm. Det er støttehåndtak i gulvene. Dette avlukket benyttes av begge kjønn. Ta kontakt med personalet for assistanse.
Handikapparkering:
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

JOHN DEE
John Dee har egen inngang for rullestolbrukere rett inn i konsertsalen. Ta kontakt med vaktene i døren for assistanse for å komme inn.
Toaletter:
På John Dee er det tilgang til et handikaptoalett i foajeen i Torggata 16. Ta kontakt med personalet for assistanse.
Handikapparkering:
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

SENTRUM SCENE
På Sentrum Scene benyttes ordinær publikumsinngang. Ta direkte kontakt med vaktene i døren ved ankomst. Det er ingen trapper eller hindringer frem til området tilpasset rullestolbrukere. Adkomsten til Sentrum Scene og nærområdet er utarbeidet i samarbeid med Norges Blindeforbund, Norges Handikapforbund, Det sentrale eldreråd og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon.
Plassering av rullestoler:
En egen balkong på galleriet med plass til totalt seks rullestoler, med meget god sikt til scene og god lyd, er reservert og tilpasset rullestolbrukere ved Sentrum Scene. Vi må prioritere rullestolbrukere framfor ledsagere på disse plassene, men vi bestreber til enhver til tid å tilrettelegge ønsker og behov. Vi kan allikevel ikke love at ledsager(e) og rullestolbruker får sitte sammen, men gjør selvfølgelig alt vi kan for å tilfredsstille og tilpasse. De som på forhånd har tatt kontakt med oss, vil gis prioritet. NB! Vi tillater ikke rullestoler i hovedsal pga. brannsikkerhet.
Toalett for rullestolbrukere:
Dessverre er rullestoltoalettet på Sentrum Scene kun tilgjengelig via trapper eller heis. Ta kontakt med vaktene ved hovedinngangen, som vil eskortere via bakgang. Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke tillate usikret transport av rullestoler i hovedtrapp i publikumsområdet, og overtredelse kan medføre bortvisning fra våre lokaler. NB! Heisen til toalett er midlertidig ute av drift pga arbeid. Anmodes som vanlig om varsling til spillested i god tid før planlagt besøk til våre scener. Midlertidig toalettfasiliteter er tilgjengelig. Ta kontakt med personalet.
Parkering/transport tilpasset bevegelseshemmede:
Ved Sentrum Scene er nærmeste parkering for bevegelseshemmede i Torggaten (ved Deli de Luca). Eventuell taxi eller annen transport, henvises til samme område for av og påstigning. Nærmeste trikkestopp er Brugata, hvor stasjon er tilpasset rullestolbrukere. Nærmeste bussholdeplass tilpasset rullestolbrukere er (nye) Hammerborggata

24. Tar dere ledsagerbevis?
Nei. ledsager for person med spesielle behov må ha ordinær inngangsbillett.

25. Har dere parkeringsplasser for publikum?
Nei. Man kan enten parkere i gatene i nærområdet, eller benytte en av parkeringshusene i sentrum. Det er gode kollektivtilbud i byen.

26. Hva er de nærmeste holderplassene for offentlig transport?
Alle våre tre scener ligger i umiddelbar nærhet til stopp for både buss, trikk, t-bane og tog. Vi oppfordrer alle våre besøkende til å reise kollektivt.
Tog: nærmeste stopp er Oslo Sentralbanestasjon.
T-bane: nærmeste stopp er Jernbanetorget, Grønland eller Stortinget.
Buss, trikk: nærmeste stopp er Brugata.

27. Kan jeg betale med kort hos dere? Er det mulig å ta ut penger?
Alle barer på Rockefeller har kortterminal.

På Sentrum Scene har samtlige barer kortterminaler, og billettluken har kortterminal.

28. Har dere dugnadsjobber til russebusser eller idrettslag?
Nei. Vi har ansatte som dekker alle funksjoner og behov knyttet til vår virksomhet.

29. Hva kan jeg ta med meg inn?
Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt ved inngang. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

 
Program RF JDSS
Lørdag
22.01.22
TOBB
Tirsdag
25.01.22
NLE CHOPPA
+ special guest: Richie Wess
+ K SHMURDA / DJ-support: BIG T
Onsdag
26.01.22
SUSANNA & DAVID WALLUMRØD
Torsdag
27.01.22
CHRIS HOLSTEN
– ekstrakonsert
Torsdag
27.01.22
KVELERTAK
+ special guests:
Blood Command
Astrosaur
Fredag
28.01.22
CHRIS HOLSTEN
— ekstra-ekstrakonsert
Fredag
28.01.22
DÅRLIG VANE
Fredag
28.01.22
B-LAGET
Live fra Sentrum Scene
Lørdag
29.01.22
Bajazz Bigband og Jakob Berg:
TOM WAITS PÅ STORBANDSK
Gjest: Guro von Germeten
Lørdag
29.01.22
MEW
«And The Glass Handed Kites»
– 15th Anniversary Tour
Lørdag
29.01.22
FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES
Søndag
30.01.22
SOEN
Onsdag
02.02.22
SAINt JHN
In Case We Both Die Young Tour
Onsdag
02.02.22
LIL TECCA
18 år leg. (hovedsal) — fri alder (galleri)
Torsdag
03.02.22
TURMION KÄTILÖT
Torsdag
03.02.22
THE RESIDENTS
Dog Stab! – The 50th Anniversary Tour
Fredag
04.02.22
TUNGTVANN
+ special guest: Mats Dawg
+ DJ Albert Haugen
Fredag
04.02.22
EDOCER
+ support: The Last Man
Fredag
04.02.22
SOPPGIROBYGGET
Lørdag
05.02.22
BERNHOFT

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen