JORDAN RAKEI + support: Dhruv Søndag 15.09.24 JIREEL Torsdag 21.11.24 SYNNE VO – Ekstrakonsert + support: Peg Parnevik 18 år leg. (hovedsal) - fri alder (galleri) Lørdag 05.10.24 WHEEL + support: Molybaron Torsdag 12.12.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

Ticketmaster

 
Info
Ofte stilte spørsmål


Klikk på spørsmålet for å se svaret.

1. Når begynner konserten?
Konsertstart kan variere og det opplyses med forbehold om endring. Generelle spilletider er for support ca. 1 time etter dørene åpner og hovedartist ca. 1 time etter det igjen. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

2. Hvor lenge varer konserten? Og når stenger dere?
Alle våre scener kan holde åpent til 03.30 (servering stenger kl. 03.00), men enkelte arrangementer stenger tidligere ut fra når konserter o.l. er ferdig, og etter krav/ønske fra artister og arrangører. De fleste konserter varer mellom 90 - 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre. På hverdager og søndager forsøker vi å tilpasse show slik at publikum kan nå offentlige kommunikasjonsmidler.

3. Hvor er inngangsdøren til konserten?
Konsertinngang Rockefeller: Mariboes gate 5B, 0183 Oslo.
Konsertinngang John Dee: Mariboes gate 5A, 0183 Oslo.
Konsertinngang Sentrum Scene: Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 Oslo.
Inngang Leiligheten: Mariboes gate 3, 0183 Oslo. Trapp opp til 4. etasje.
Besøksadresse kontor/administrasjon, dagtid: Badstugata 2, 0183 Oslo. 2. etasje.

4. Er det sitte-/ståplasser på konsertene?
På Rockefeller og John Dee er det kun ståplasser, med mindre annet er annonsert. I enkelte tilfeller vil det være et varierende antall sitteplasser uten at dette er annonsert på forhånd. For disse gjelder da "først til mølla", og er ikke mulig å reservere.

På Sentrum Scene er det permanent ca. 430 unummererte sitteplasser på galleriet. Som hovedregel gjelder "først til mølla" for disse. I enkelte tilfeller vil et arrangement ha to billettyper, en stående og en sittende, og man har da mulighet til å kjøpe en billett som garanterer sitteplass. Noen få arrangement har kun sitteplasser. Dette vil i så fall fremgå av informasjonen om arrangementet.

5. Jeg tror jeg har glemt/mistet noe hos dere. Hvordan finner jeg det igjen?
Vi setter pris på at du sender en e-post til post@rockefeller.no. Når du har fått svar på din henvendelse kan ev. gjenglemt hentes på hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 16.00. (inngang fra Badstugata 2, 2. etasje).

6. Er det 18 års aldersgrense når det står at det er 18 års aldersgrense?
Vi har 18 års aldersgrense på alle arrangementer, med mindre annet er oppgitt i program og annonser. Ja, man MÅ være 18 år for å slippe inn på arrangementene selv om du er kjempefan eller har en helt spesiell og personlig grunn for å måtte se artisten. Vi har ingen vergeordning, så det hjelper dessverre ikke å være i følge med personer over 18 år, selv om disse er foreldre eller foresatte. På våre arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt.

Du finner en oversikt over våre konserter med fri alder her.

7. Hva er gyldig legitimasjon?
På våre arrangementer med 18 eller 20 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er fysisk nasjonalt ID-kort, pass, fysisk førerkort eller bankkort med bilde. Digital legitimasjon eller bilde av legitimasjon er ikke gyldig legitimasjon. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt. Gjester med tvilsom legitimasjon må påregne å bli avvist i døren. Vennligst ha legitimasjon klar for kontroll ved ankomst til konsertstedet.

Dersom du er usikker på om din legitimasjon opprettholder disse kravene ber vi deg om å kontakte politiet.

8. Hva er anbefalte aldersgrenser på konserter med fri alder?
Vi anbefaler følgende aldersgrense på konserter med fri alder: Er du under 14 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Alle over 5 år betaler vanlig billettpris dersom ikke annet er oppgitt.

Vi anbefaler følgende aldersgrense på kveldskonserter med delt aldersgrense: Er du under 16 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Husk også at det kan bli sen kveld før konserten er ferdig og foresatte må vurdere om man bør la ungdom være alene i Oslo Sentrum.

Det kan forekomme høy lyd i våre lokaler, så husk å ta med hørselvern/ørepropper. Det er også mulig å få kjøpt dette i baren. På enkelte konserter deles det ut gratis ørepropper.

Du finner en oversikt over våre konserter med fri alder her.

9. Hvor kjøper jeg billetter?
Billetter selges via www.rockefeller.no og www.ticketmaster.no. Vi anbefaler ikke at du kjøper billetter andre steder.

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster sin nettside og i Ticketmaster-appen. Billett kan vises frem i form av strekkode og QR-kode på Ticketmaster-appen. Husk at du kan skrive ut billetten flere ganger, men det er kun mulig å scanne/bruke den en gang.

10. Er det mulig å få billetten på mobiltelefonen min?
Ja, billetten blir sendt på e-post og ligger på Ticketmaster-kontoen din som nedlastbar PDF-fil. Vi anbefaler å laste ned Ticketmaster-appen for en enklere håndtering av billetter. Du kan også ta skjermbilde av billetten i PDF-fil, men pass på at strekkoden er lesbar når den skal scannes i døra.

11. Hvordan kan jeg kjøpe billett på konsertdagen?
Du kan kjøpe billett på nett (www.rockefeller.no eller www.ticketmaster.no) Du kan også kjøpe billetter i Ticketmastera-appen.

Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris. Det kan tilkomme et ekspedisjonsgebyr per bestilling. Kjøpte billetter refunderes/byttes ikke.

12. Kan jeg bytte billett når jeg har kjøpt til feil område på Sentrum Scene? Gjelder billettene til galleriet i hovedsalen, og omvendt?
Vi har ikke mulighet til å bytte billetter, sjekk derfor nøye når du skal kjøpe til en konsert med to billettkategorier. Husk at den kun gjelder til det området som står spesifisert.

Sitteplassene på Sentrum Scene finner du på galleriet, kjøp derfor billett til dette området om du ønsker å sitte under konserten. Dersom det er sitteplasser i hele salen vil dette stå i informasjonen om showet på vår hjemmeside.

Nå det er delt alder i lokalet er det viktig at du kjøper billett til fri alder dersom du er under 18 år. Er du over 18 år og har billett til fri alder vil du ikke komme inn på området med aldersgrense 18 år, selv om du fremviser legitimasjon.

13. Konserten var allerede utsolgt når jeg hørte om den. Hvordan holder jeg med oppdatert på hva som skjer hos dere?
Du kan få nyheter før alle andre ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Her får våre medlemmer fordeler og tilgang på lukket forsalg. Følg oss også på Facebook og Instagram (@rockefelleroslo) for siste nytt.

14. Selger dere billetter i døra når konserten er utsolgt på forhånd?
Nei.

15. Jeg finner ikke billetten min, hva gjør jeg?
Vi har ikke mulighet til å printe billetter på nytt. Dersom du har fått den sendt hjem i posten regnes dette som et verdipapir som har gått tapt.

Billetten blir sendt til e-postadressen som blir benyttet i kjøpet og ligger automatisk på brukerkontoen din på Ticketmaster. Billetten kan du selv laste ned eller ta skjermbilde av, men husk at billetten kun kan scannes en gang. Dersom du mistenker at billetten er stjålet og noen andre kommer til å benytte seg av den anbefaler vi å møte opp tidlig. Hvis du ikke finner/har fått e-posten med billetten ber vi deg om å logge inn på www.ticketmaster.no. Hvis du ikke finner den der ber vi deg om å sjekke om kjøpet har gått gjennom på din nettbank eller kontakte Ticketmaster direkte. Det kan ta opptil 15 minutter før billettene blir sendt på mail etter kjøp.

16. Konserten er avlyst, hvordan får jeg tilbake pengene mine?
Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht. avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.

Arrangør forbeholder seg rett til å kunne avlyse eller flytte arrangementer. Opplysninger om dette vil bli publisert på våre nettsider, i sosiale medier og i rikspresse via våre ordinære konsertannonser. Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes på utsalgssted innen dato som oppgis i forbindelse med avlysningen. Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder til den nye datoen. Vi åpner ikke for refundering av billetter ved endring av support eller flyttet innenfor våre tre scener.

Slik refunderer du billettene dine:

- Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering.
- Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt. (Ticketmaster)
- Billetter betalt med kort og sendt hjem per post må returneres til: Ticketmaster, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement". De må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.

Refusjonsinstrukser blir sendt til alle billettkjøpere på mail, og publisert i Facebook-event.
Billetter kjøpt via www.ticketmaster.no må refunderes via din Ticketmaster-konto:

• Logg inn på Min Konto
• Velg ordren du ønsker å refundere
• Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.

OBS! Avgifter refunderes ikke. Eventuelle følgeskader som følge av avlyst eller flyttet arrangement refunderes ikke.

17. Konserten er flyttet, gjelder billetten min fremdeles?
Ja, billetten din gjelder fortsatt om ikke annet er oppgitt. Som hovedregel refunderes ikke billetter dersom konserten er flyttet innenfor våre tre scener.

Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht. avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.

18. Finnes det rabattordninger på inngangsbilletten?
Ja på enkelte konserter gjør vi samarbeid med A-kort, OBOS eller har studentrabatt. Dette opplyses på respektive konserter.

19. Er det mulig å kjøpe gruppebilletter hos dere?
Vi tilbyr gruppe- og bedriftssalg på alle våre konserter. Er det tid for å finne på noe gøy sammen med kunder eller ansatte? Gjør festen til en sikker suksess ved å ta med hele gjengen på konsert. Hos oss får dere de beste konsertopplevelsene, den feteste lyden, de beste bandene, show, kort sagt en festaften! Ved spørsmål eller bestilling av 10 billetter eller mer, ta kontakt med oss på telefon: 22 20 32 32 eller send en mail merket med "Gruppebilletter" til post@rockefeller.no. På enkelte konserter tilbyr vi grupperabatt, ta kontakt med oss for å høre hvilke konserter dette gjelder.

20. Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?
Du kan kjøpe gavekort som kan brukes på våre konserter.

Kjøp gavekort på nett her.

21. Jeg er kjempeflink til å ta bilder og har en egen nettside. Kan jeg ta bilder på konserten?
Freelancere må innhente fototillatelse fra artisten eller artistens agent før de kan søke om fotopass hos oss, da det er artisten som bestemmer hvem som får ta bilder under sitt show. Freelancere må også sørge for å ha gyldig billett. Hvis du får tillatelse fra artisten eller artistens agent, kan du søke om fotopass ved å sende en e-post til mona.varpe(@)rockefeller.no minimum 2 virkedager før konsert.

22. Er det mulig å leie deres lokaler til firmafester og eller private selskaper?
Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene og Leiligheten kan leies til eventer, kick-off, og lukkede selskaper. Du kan kjøpe konsertbilletter som premiering av ansatte og kunder. Du finner mer informasjon om dette her.

23. Er deres lokaler tilpasset gjester med spesielle behov?
Ja, men for å sikre den gode opplevelsen ber om at rullestolbrukere tar kontakt med oss per telefon 22 20 32 32 eller mail til post@rockefeller.no på forhånd, så vi har en oversikt, og på best mulig måte kan tilrettelegge. Ta gjerne kontakt i god tid og minimum 1 virkedag før show. For å sikres så god plass som mulig oppfordres rullestolbrukere til å møte opp tidlig (ikke senere enn døråpning). NB! Det er begrenset antall plasser for rullestol på alle tre scener.

Tilgjengelighet:
ROCKEFELLER

På Rockefeller benyttes vanlig publikumsinngang der rullestolbrukere får hjelp av husets vakter til å komme seg opp en bakke og inn i konsertlokalet. Det er også muligheter for å kunne bruke heis. Dette må avtales på forhånd.
Plassering av rullestoler:
Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke rullestoler på noen av galleriene på Rockefeller. På en forhøyning på venstre side av konsertsalen på Rockefeller tillates et begrenset antall manuelle rullestoler på hvert arrangement. Vakter må løfte rullestolene opp og ned av forhøyningen. Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke plassering av elektriske/motordrevne rullestoler på denne forhøyningen.
Toalett for rullestolbrukere :
På Rockefeller er det to toaletter tilpasset rullestoler. Dametoalettet som befinner seg under trappen til galleriet og i Loungebar. På dametoalettet er døren inn til toalettet er 77 cm bred. Toalettavlukket er 115 cm X 107 cm. Det er støttehåndtak i gulvene. Dette avlukket benyttes av begge kjønn. Ta kontakt med personalet for assistanse.
Handikapparkering:
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

JOHN DEE
John Dee har egen inngang for rullestolbrukere rett inn i konsertsalen. Ta kontakt med vaktene i døren for assistanse for å komme inn.
Toaletter:
På John Dee er det tilgang til et handikaptoalett i foajeen i Torggata 16. Ta kontakt med personalet for assistanse.
Handikapparkering:
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

SENTRUM SCENE
På Sentrum Scene benyttes ordinær publikumsinngang. Ta direkte kontakt med vaktene i døren ved ankomst. Det er ingen trapper eller hindringer frem til området tilpasset rullestolbrukere. Adkomsten til Sentrum Scene og nærområdet er utarbeidet i samarbeid med Norges Blindeforbund, Norges Handikapforbund, Det sentrale eldreråd og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon.
Plassering av rullestoler:
En egen balkong på galleriet med plass til totalt seks rullestoler, med meget god sikt til scene og god lyd, er reservert og tilpasset rullestolbrukere ved Sentrum Scene. Vi må prioritere rullestolbrukere framfor ledsagere på disse plassene, men vi bestreber til enhver til tid å tilrettelegge ønsker og behov. Vi kan allikevel ikke love at ledsager(e) og rullestolbruker får sitte sammen, men gjør selvfølgelig alt vi kan for å tilfredsstille og tilpasse. De som på forhånd har tatt kontakt med oss, vil gis prioritet. NB! Vi tillater ikke rullestoler i hovedsal pga. brannsikkerhet.
Toalett for rullestolbrukere:
Dessverre er rullestoltoalettet på Sentrum Scene kun tilgjengelig via trapper eller heis. Ta kontakt med vaktene ved hovedinngangen, som vil eskortere via bakgang. Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke tillate usikret transport av rullestoler i hovedtrapp i publikumsområdet, og overtredelse kan medføre bortvisning fra våre lokaler. NB! Heisen til toalett er midlertidig ute av drift pga arbeid. Anmodes som vanlig om varsling til spillested i god tid før planlagt besøk til våre scener. Midlertidig toalettfasiliteter er tilgjengelig. Ta kontakt med personalet.
Parkering/transport tilpasset bevegelseshemmede:
Ved Sentrum Scene er nærmeste parkering for bevegelseshemmede i Torggaten (ved Deli de Luca). Eventuell taxi eller annen transport, henvises til samme område for av og påstigning. Nærmeste trikkestopp er Storgata, hvor stasjon er tilpasset rullestolbrukere. Nærmeste bussholdeplass tilpasset rullestolbrukere er (nye) Hammerborggata

24. Tar dere ledsagerbevis?
Nei. ledsager for person med spesielle behov må ha ordinær inngangsbillett.

25. Har dere parkeringsplasser for publikum?
Nei. Man kan enten parkere i gatene i nærområdet, eller benytte en av parkeringshusene i sentrum. Det er gode kollektivtilbud i byen.

26. Hva er de nærmeste holderplassene for offentlig transport?
Alle våre tre scener ligger i umiddelbar nærhet til stopp for både buss, trikk, t-bane og tog. Vi oppfordrer alle våre besøkende til å reise kollektivt.
Tog: nærmeste stopp er Oslo Sentralbanestasjon.
T-bane: nærmeste stopp er Jernbanetorget eller Stortinget.
Buss, trikk: nærmeste stopp er Storgata eller Hammerborggata.

27. Kan jeg betale med kort hos dere? Er det mulig å ta ut penger?
Alle barer på Rockefeller har kortterminal.

På Sentrum Scene har samtlige barer kortterminaler, og billettluken har kortterminal.

28. Har dere dugnadsjobber til russebusser eller idrettslag?
Nei. Vi har ansatte som dekker alle funksjoner og behov knyttet til vår virksomhet.

29. Hva kan jeg ta med meg inn?
Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt ved inngang. El-sykkel batterier er ikke tillat å ta med inn grunnet brannfare. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

 
Program RF JDSS
Tirsdag
06.08.24
ØYA – KLUBBDAGEN
Lover's Skit (SE) / Shiner / ZERO BATS / Future Nostalgia / Smiling
Fredag
09.08.24
KIEFER SUTHERLAND
Lørdag
10.08.24
SHADOWLOVE
Tirsdag
13.08.24
EMILY NENNI
+ DYLAN LEBLANC
Support: Teddy & the Rough Riders
Fredag
16.08.24
GLORY DAYS
Lørdag
17.08.24
ANGELO REIRA
Søndag
18.08.24
RANDALL KING
Onsdag
21.08.24
JULIANNA RIOLINO
Fredag
23.08.24
ASTROSAUR
Lørdag
24.08.24
FRODIVALEN 2024
The Dogs / Chemtrails Oslo
Hiawata / Caddy
Konferansier: Johan Golden
Mandag
26.08.24
REKOMMANDERT
#96 – Kjemiske våpen
Onsdag
28.08.24
A special and unique 40 years anniversary of W.A.S.P. by
CHRIS HOLMES
+ support: Prospect
Torsdag
29.08.24
SALLY-ANNE HAYWARD
– Egg Shortage
Fredag
30.08.24
KØBER
Lørdag
31.08.24
INSOMNIUM
+ support: IOTUNN
Tirsdag
03.09.24
JOHN DEE’S BOKCAFÉ MED PEDER KJØS
Gjester: Mina Adampour og Hilde Henriksen
Onsdag
04.09.24
Speed Metal Attack:
AGENT STEEL
+ Tyranex + Hypoxic
Fredag
06.09.24
DUGG
+ support: Wikstrand og De Fryktløse
Lørdag
07.09.24
SKOV
Torsdag
19.09.24
UNNI WILHELMSEN

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen