SOEN + special guest Søndag 17.03.24 JØRGEN DAHL MOE Fredag 12.01.24 JULIE BERGAN Fredag 26.01.24 SOPHIE ELLIS-BEXTOR Fredag 08.03.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Fredag 28/10-2016 Rockefeller
YLTV & Rockefeller Presenterer:
YLTV – 1 YEAR BDAY BASH
Zamour (NO)
Gee Dixon (SE)
Cannibal Records: Hakeem, J-Mix & Icekiid (DK)
Benny Jamz (DK)
KIDD (DK)
NMG/G-Huset SUPRISE (NO)
Edwin & Flexi Aukan (NO)
Lotus (NO)
Dreamon (NO)
Snow Boyz (NO)
Naod (SE)

YLTV inviterer til fest på Rockefeller med en vanvittig lineup av norske, svenske og danske artister spesielt plukket og sammensatt for kvelden!

Det har gått over ett år siden YLTV sparket i gang sin satsning på å skulle bli Skandinavias fremste YouTube-plattform for urban musikk fra Skandinavia, og nå 3 millioner visninger senere er det duket for en real feiring med en skandinavisk minifestival på Rockefeller 28. oktober.

YLTV inviterer nemlig noen av Skandinavias mest spennende artister til å ta turen til Tigerstaden, og er du fan av rap fra Norge, Sverige og Danmark er dette en helaften du ikke kan gå glipp av. Vi vil frem mot arrangementsdagen annonsere hele ni artister fra Skandinavia – her gjelder å kjøpe billetter fort!

De tre første artistene ut er:

Zamour (NO)
Oslo-rapperen pangdebuterte på starten av året via den Kaveh-gjestede låten «Alltid Ekte», med Norges feteste rap-musikkvideo. Siden da har han sluppet singlene «Er Det Feil» og «Om Igjen», spilt land og strand rundt, samt seg skapt et navn i Danmark via spillejobber på Distortion og Roskilde. Ordet på gaten er at Zamour har en rekke store planer for høsten også, og du skal ikke se bort i fra at det vanker noen spennende gjesteopptredener på Rockefeller.

Gee Dixon (SE)
Dette er en av Sveriges mest spennende rappere om dagen, og som en del av Poca Luz/Redline Recordings har han sikret seg en sterk posisjon innen svensk hip-hop. Stockholm-artisten har en rekke bangere som «Alltid 100», «Au Revoir», «Groupie» med Stor og «Shouf» med Moms bak seg, samt samarbeid med Linda Pira, Samboii, Allyawan & Ibbe. Vi har sett hans energiske live show både i Sverige og Danmark, og nå har turen endelig kommet til Oslo.

Cannibal Records: Hakeem, J-Mix & Icekiid (DK)
Disse tre er noen av Danmarks fremste nye artister, og har det siste året herjet med låter som «Aktivitet», «Shotgun«, «Coco Chanel», og ikke minst en av sommerens store danske afrobeat-landeplager: «Blondiner & Brunetter». I tillegg har de opptrådt på de fleste danske scener, og sammen lager de et av de beste live shows vi har sett på lenge. Dette er like underholdene for de som kan alle låtene på rams som det er for de som opplever de for første gang.

Benny Jamz (DK)
Højer Øye, også kjent som Benny Jamz, er en rapper og produsent som de fleste som liker ny dansk rap kjenner godt til. Han er en del av B.O.C. (m/ Gilli, Kesi og Noah Carter) og Molotov Movement (m/ Gilli, Sivas & MellemFinga'Muzik), og ga i 2014 ut albumet "Brænd System" med singler som "Brænd System" med Gilli og "Dumme". Han lager beinhard politisk musikk, og vi er henrykt over at han tar turen!

KIDD (DK)
KIDD kom som en komet inn på den danske musikkscenen i Danmark med låten «Kysset med Jamel», og som en del av kollektivet Cheff Records. Siden den gang har hatt blitt et av landets fremste rappere, og er nå "tilbake" med ny singel etter en runde med prosjektet Heimdals Sidste Vogter. Vi gleder oss til å se han gjøre sin ting på Rockefeller!

MG/G-Huset SUPRISE (NO)
Det er ingen tvil om at dette er et av Norges fremste rap-labels, og vi i YLTV har gjort en rekke spennende prosjekter med gutta fra byen mellom de syv fjell siden vi startet opp sommeren 2015. Derfor var det viktig for begge parter å kunne gjøre noe gøy sammen den 28. oktober.

Facebook-event
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 20.00.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Tirsdag
03.10.23
THY ART IS MURDER
+ support: Whitechapel + Fit for an Autopsy + Spite
Tirsdag
03.10.23
MOONICA MAC
Onsdag
04.10.23
BOKBADET
Lars Saabye Christensen, Inga Strümke og Anne Holt i samtale med bademester Anne Grosvold + musikalske gjester: Tuva Syvertsen og Erik Sollid (Valkyrien Allstars)
Onsdag
04.10.23
DADJU
Torsdag
05.10.23
RODRIGO Y GABRIELA
Fredag
06.10.23
JAMIE WEBSTER
Fredag
06.10.23
06 BOYS
Fredag
06.10.23
KAIZERS ORCHESTRA
Lørdag
07.10.23
KAIZERS ORCHESTRA
Lørdag
07.10.23
NAMSOS ALLSTAR
The hits of Bruce Springsteen
Lørdag
07.10.23
LARKIN POE
+ support: The Sheepdogs
Søndag
08.10.23
B.I
18 år leg. (hovedsal) - fri alder (galleri)
Mandag
09.10.23
THE MURDER CAPITAL
+ support: University
Tirsdag
10.10.23
INHALER
+ support: Nieve Ella
Onsdag
11.10.23
GRANDSON
grandson presents: I Love You, I’m Trying Tour
+ special guest: DeathbyRomy
Onsdag
11.10.23
TINGENES TILSTAND – Live
med Kristopher Schau og Alexander Sandtorv
Onsdag
11.10.23
Klassekampen Musikkmagasinet
& Rockefeller presenterer:
POPQUIZ
Onsdag
11.10.23
KAIZERS ORCHESTRA
Torsdag
12.10.23
KAIZERS ORCHESTRA
Torsdag
12.10.23
QUICKSAND & FIRESIDE

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen