SAGA A Night To Remember Tour Mandag 17.10.22 Oslo World: JANE BIRKIN Onsdag 02.11.22 ALDOUS HARDING Tirsdag 11.04.23 PAVEMENT + special guest: The High Water Marks Søndag 30.10.22

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Fredag 28/10-2016 Rockefeller
YLTV & Rockefeller Presenterer:
YLTV – 1 YEAR BDAY BASH
Zamour (NO)
Gee Dixon (SE)
Cannibal Records: Hakeem, J-Mix & Icekiid (DK)
Benny Jamz (DK)
KIDD (DK)
NMG/G-Huset SUPRISE (NO)
Edwin & Flexi Aukan (NO)
Lotus (NO)
Dreamon (NO)
Snow Boyz (NO)
Naod (SE)

YLTV inviterer til fest på Rockefeller med en vanvittig lineup av norske, svenske og danske artister spesielt plukket og sammensatt for kvelden!

Det har gått over ett år siden YLTV sparket i gang sin satsning på å skulle bli Skandinavias fremste YouTube-plattform for urban musikk fra Skandinavia, og nå 3 millioner visninger senere er det duket for en real feiring med en skandinavisk minifestival på Rockefeller 28. oktober.

YLTV inviterer nemlig noen av Skandinavias mest spennende artister til å ta turen til Tigerstaden, og er du fan av rap fra Norge, Sverige og Danmark er dette en helaften du ikke kan gå glipp av. Vi vil frem mot arrangementsdagen annonsere hele ni artister fra Skandinavia – her gjelder å kjøpe billetter fort!

De tre første artistene ut er:

Zamour (NO)
Oslo-rapperen pangdebuterte på starten av året via den Kaveh-gjestede låten «Alltid Ekte», med Norges feteste rap-musikkvideo. Siden da har han sluppet singlene «Er Det Feil» og «Om Igjen», spilt land og strand rundt, samt seg skapt et navn i Danmark via spillejobber på Distortion og Roskilde. Ordet på gaten er at Zamour har en rekke store planer for høsten også, og du skal ikke se bort i fra at det vanker noen spennende gjesteopptredener på Rockefeller.

Gee Dixon (SE)
Dette er en av Sveriges mest spennende rappere om dagen, og som en del av Poca Luz/Redline Recordings har han sikret seg en sterk posisjon innen svensk hip-hop. Stockholm-artisten har en rekke bangere som «Alltid 100», «Au Revoir», «Groupie» med Stor og «Shouf» med Moms bak seg, samt samarbeid med Linda Pira, Samboii, Allyawan & Ibbe. Vi har sett hans energiske live show både i Sverige og Danmark, og nå har turen endelig kommet til Oslo.

Cannibal Records: Hakeem, J-Mix & Icekiid (DK)
Disse tre er noen av Danmarks fremste nye artister, og har det siste året herjet med låter som «Aktivitet», «Shotgun«, «Coco Chanel», og ikke minst en av sommerens store danske afrobeat-landeplager: «Blondiner & Brunetter». I tillegg har de opptrådt på de fleste danske scener, og sammen lager de et av de beste live shows vi har sett på lenge. Dette er like underholdene for de som kan alle låtene på rams som det er for de som opplever de for første gang.

Benny Jamz (DK)
Højer Øye, også kjent som Benny Jamz, er en rapper og produsent som de fleste som liker ny dansk rap kjenner godt til. Han er en del av B.O.C. (m/ Gilli, Kesi og Noah Carter) og Molotov Movement (m/ Gilli, Sivas & MellemFinga'Muzik), og ga i 2014 ut albumet "Brænd System" med singler som "Brænd System" med Gilli og "Dumme". Han lager beinhard politisk musikk, og vi er henrykt over at han tar turen!

KIDD (DK)
KIDD kom som en komet inn på den danske musikkscenen i Danmark med låten «Kysset med Jamel», og som en del av kollektivet Cheff Records. Siden den gang har hatt blitt et av landets fremste rappere, og er nå "tilbake" med ny singel etter en runde med prosjektet Heimdals Sidste Vogter. Vi gleder oss til å se han gjøre sin ting på Rockefeller!

MG/G-Huset SUPRISE (NO)
Det er ingen tvil om at dette er et av Norges fremste rap-labels, og vi i YLTV har gjort en rekke spennende prosjekter med gutta fra byen mellom de syv fjell siden vi startet opp sommeren 2015. Derfor var det viktig for begge parter å kunne gjøre noe gøy sammen den 28. oktober.

Facebook-event
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 20.00.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...

John Dee 25 år: GZA (09.10.22)

 
Program RF JDSS
Torsdag
06.10.22
LUKAS GRAHAM
Søndag
09.10.22
An Evening With
MICHAEL BISPING
Tales From The Octagon
Mandag
10.10.22
PLACEBO
Tirsdag
11.10.22
AFTENPODDEN
- Kan statsbudsjettet redde regjeringen?
Onsdag
12.10.22
PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS
Torsdag
13.10.22
PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS - Ekstrashow
Fredag
14.10.22
KLOVNER I KAMP
Søndag
16.10.22
DON MCLEAN
50th Anniversary «American Pie» Tour
Søndag
16.10.22
Premier League:
LIVERPOOL – MANCHESTER CITY
Mandag
17.10.22
ANASTACIA
I’m Outta Lockdown – The 22nd Anniversary
Tirsdag
18.10.22
KANSAS
Torsdag
20.10.22
LØRDAGSRÅDET - LIVE
Rådgivere: Else Kåss Furuseth / Niklas Baarli / Solveig Kloppen
Fredag
21.10.22
TEDESCHI TRUCKS BAND
Lørdag
22.10.22
THOMAS DYBDAHL
20-års jubileumskonsert
«…That Great October Sound» fremført i sin helhet
Mandag
24.10.22
TOWER OF POWER
Onsdag
26.10.22
THE HU
Torsdag
27.10.22
COUNTING CROWS
+ special guest: David Keenan
Lørdag
29.10.22
HONNINGBARNA
Søndag
30.10.22
PAVEMENT
+ special guest: The High Water Marks
Mandag
31.10.22
TOMMY EMMANUEL, C.G.P.

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen