JIMMY EAT WORLD + support: Together Pangea Onsdag 29.06.22 GARY CLARK JR. Søndag 12.06.22 DRIVE-BY TRUCKERS + support: Jerry Joseph Fredag 27.05.22 BLACK PUMAS Lørdag 18.06.22

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Lørdag 25/01-2014 John Dee
Trippelrelease:
COMET KID
YUMA SUN
MARODERComet Kid:
Mange har hørt om talentfulle Comet Kid, og mange har venta i spenning på nytt fra denne kanten. Og nå, endelig, er det klart for å feire den etterlengtede debutplata.

Comet Kid er et Oslobasert 4-manns band som startet opp i januar 2013. Allerede i juli samme år spilte de i Kronprinsens mye omtalte 40 års-lag, og snakkisen begynte for alvor å gå i hovedstaden etter en opptreden på Klubbøya som blant annet resulterte i spilletid på tysk radio! 28 august varmet de opp for selveste Oslo Ess på Rockefeller i Oslo, og høstet jublende applaus gjennom hele settet for sine umiddelbare og fengende låter, og unike og hjertelige samspill på scenen. Det er ikke lett å sette en merkelapp på disse guttene, men sjangermessig beveger de seg elegant mellom roots, pop, folk og rock fremført med lidenskap og ekte følelser. Den unike Comet Kid-lyden skapes av bandmedlemmenes ulike musikalske bakgrunner, og inspireres av deres ulike opplevelser av hverdagen.

Å være en Comet Kid handler om å gjøre det beste ut av enhver situasjon - noe denne gjengen gjør til de grader! Gleden de har av å spille musikk smitter raskt over på publikum - en konsert med Comet Kid skal føles og ikke bare høres!
På Facebook

Yuma Sun:
Westernbandet Yuma Sun fra Norges forblåste vestkyst, Karmøy, gav i 2012 ut sin debutplate "Romanza" på sitt eget plateselskap Fast Fuse Records. Musikken som baserer seg på tydelige hint av western, country og morricone pakket inn i en skitten og rusten rockesound, har bemerket seg sterkt live, såvel som på plate. Bandet har opparbeidet seg en solid fanbase og høster lovord over det hele Da konsertprosjektet Local Heroes lyste ut en ledig plass som oppvarmer for Kaizers Orchestra på deres store avskjedskonsert i Bergen 31. August var det ingen ringere en Yuma Sun som stakk av med seieren. Bandet var Kaizers soleklare favoritt blant 120 påmeldte band, og utvelgelsen gikk smertefritt.

Deres andre utgivelse "Hell" spilles inn i Duper Lydstudio i Bergen sammen med Yngve Sætre som produsent og er basert på sykdom, død og sørstatslig kristendom. Platen er spillt inn live i studio og betraktes som en svært vindskeiv plate med mye energi og stemning. At flertallet av bandet, som forøvrig bor i Bergen, stammer fra bygda, har bidratt mye til både tematikk og grunnlaget for platen. Opphavskommunen Karmøy er et beryktet sted når det kommer til kristendom, alkoholisme og har flere år toppet statistikken over overdosedødsfall i forhold til innbyggertallet. At stedet rommer norskamerikanere, flere bedehus og forsamlingsmenigheter enn landets største byer og en sterk forkjærlighet for country og hjemmelaget brennevin har bidratt som en tydelig inspirasjonskilde for tematikken rundt låtene til bandet.
På Facebook

MarOder:
Hva skjer når du krysser et enmanns hammondorgel-orkester med en trommeslager og perkusjonist med bakgrunn fra Arne Nordheims komposisjoner og teatermusikk, og lar disse to starte band med en fyr med bakgrunn fra tungrock, hvitevarerock og diverse humorband? -Jo du får marOder, et psykedelisk slowrock-band mørke, seigt og melankolsk som et vinterhalvår i Norge.

Trioen består av Atle Hassel på trekkbasun, synth og casio- og hammondorgel, Gunnar Berg Nielsen på trommer og klokkespill og Aslag Guttormsgaard (Black Debbath, Hurra Torpedo) på gitar og vokal. marOder er nå klare for utgivelse av sitt neste album som heter ”Kom inn, Slipp meg inn”. Albumet er med sin mørke, seige og melankolske psykedelia, en musikalsk videreførelse av debutalbumet ”Nattfugl”. ”Nattfugl” utkom i januar 2011, og dette høstet de gode kritikker for:

“Med forunderlige tekster og dunkel, svært så saktegående rock, maner Aslag Guttormsgaard, Atle Hassel og Gunnar Berg-Nielsen fram en stemning man knapt har hørt siden deLillos' mørke stjerneskudd Hjernen er alene.”
- Oppland Arbeiderblad

Singelen “Alle Kroppene” fra den kommende plata, hadde premiere på NRKp3 sin side Videorama 18. oktober, med animert video laget av Arik Zurabian.
Se den her

Forvent deg magiske musikalske øyeblikk med musikk som er dyster og vakker og merksnodig på samme tid.
På FacebookEtterfest:
Etter endt konsert blir det etterfest. Gutta fra Comet Kid skal gjøre et DJ-sett på Kjøkkenet og fortsette festen der. Skjegg ut!
Se facebook-event her.

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Tirsdag
25.01.22
NLE CHOPPA
+ special guest: Richie Wess
+ K SHMURDA / DJ-support: BIG T
Onsdag
26.01.22
SUSANNA & DAVID WALLUMRØD
Torsdag
27.01.22
CHRIS HOLSTEN
– ekstrakonsert
Torsdag
27.01.22
KVELERTAK
+ special guests:
Blood Command
Astrosaur
Fredag
28.01.22
CHRIS HOLSTEN
— ekstra-ekstrakonsert
Fredag
28.01.22
DÅRLIG VANE
Fredag
28.01.22
B-LAGET
Live fra Sentrum Scene
Lørdag
29.01.22
Bajazz Bigband og Jakob Berg:
TOM WAITS PÅ STORBANDSK
Gjest: Guro von Germeten
Lørdag
29.01.22
MEW
«And The Glass Handed Kites»
– 15th Anniversary Tour
Lørdag
29.01.22
FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES
Søndag
30.01.22
SOEN
Onsdag
02.02.22
SAINt JHN
In Case We Both Die Young Tour
Onsdag
02.02.22
LIL TECCA
18 år leg. (hovedsal) — fri alder (galleri)
Torsdag
03.02.22
TURMION KÄTILÖT
Torsdag
03.02.22
THE RESIDENTS
Dog Stab! – The 50th Anniversary Tour
Fredag
04.02.22
TUNGTVANN
+ special guest: Mats Dawg
+ DJ Albert Haugen
Fredag
04.02.22
EDOCER
+ support: The Last Man
Fredag
04.02.22
SOPPGIROBYGGET
Lørdag
05.02.22
BERNHOFT
Lørdag
05.02.22
INTRIGUE

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen