SOEN + special guest Søndag 17.03.24 JULIE BERGAN Fredag 26.01.24 SOPHIE ELLIS-BEXTOR Fredag 08.03.24 JØRGEN DAHL MOE Fredag 12.01.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Fredag 28/04-2023 Rockefeller
Strømløst:
IDA JENSHUS + UNNVEIG AAS


OBOS presenterer Strømløst på Rockefeller

To av Norges fremste country-/americana-/pop-artister er klare for å innta Rockefeller fredag 28. april i vårt Strømløst-konsept! Ida Jenshus stiller i duo-format og Unnveig Aas kommer som trio – dette blir storveis!

Ida Jenshus:
Ida Jenshus etablerte seg raskt som en av Norges ledende countryartister, og ble invitert til å varme opp for Eagles da de spilte på Norwegian Wood i 2011. Da hun vant sin tredje Spellemannpris på rad, for sitt tredje album Someone to Love (2012), ble hun den første norske soloartisten til å gjennomføre et slikt prismessig hat-trick noensinne. Med denne platen beveget hun seg også lengre ut i pop/rock-territorium og utviklet den karakteristiske sounden hun er kjent for i dag, og viste samtidig at hun er en alt annet enn forutsigbar artist. Siden har hun fortsatt å gi ut fantastiske album, som har blitt hyllet av både presse og publikum.

De siste årene har hun samarbeidet med flere andre artister, skrevet og utgitt sin aller første sang på norsk – nydelige «Heim igjen» – og dessuten vært medprodusent på plater av Unnveig Aas og The Mighty Magnolias, to «nestegenerasjonsartister», som har fulgt i hennes fotspor. Hun har også sluppet singlene «The Grip» og «Leaving You», som begge blir å finne på hennes syvende album – også kalt The Grip – som ferdigstilles i disse dager.

Unnveig Aas:
Unnveig Aas har i løpet av de siste årene sunget seg inn i hjertene til mange med sin slående stemme og sitt særegne musikalske uttrykk. Med nå tre album utgitt, hvorav Young Heart (2019) ble nominert til Spellemann i klassen Country, kan vi vel si at Unnveig nå er godt etablert som musiker her til lands! Hennes tredje album Phases ble sluppet i fjor, og høstet strålende anmeldelser i rikspressen. Albumet ble produsert av Ida Jenshus og Pål Brekkås.

Aas er også forfatter og har gitt ut to diktsamlinger. Tekstene er poetiske og såre, og fremføres på en ektefølt måte. Musikken er kontrastfylt. Den er stille og inneslutta, men også til tider fengende og dansbar. Med inspirasjon fra country, pop, rock og folk eksperimenterer hun med åpne gitarstemminger og synth-aktig steelgitar, og skaper en sound som skiller seg ut i det norske musikkmiljøet.

«Hennes musikk og tekster er i en særklasse og får musikken ut av vanlige sjangerkonvensjoner»
– Audun Vinger, Tidens Ånd

«En artist det står respekt av»
– Jon Erik Eriksen, Popklikk

Bill. kr. 300,- / kr. 250,- (OBOS) + bill.avg. 18 år leg. Unummererte sitte- og ståplasser. Dørene åpner kl. 20.00.

Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Strømløst-konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Mange husker sikkert legendariske konserter derfra, med blant annet Nirvana, R.E.M., Neil Young og Pearl Jam. I all hovedsak dreier det seg om å presentere artistene i en mer akustisk, neddempet og intim setting.

Vi har i årenes løp hatt stor suksess med konseptet Strømløst på Rockefeller. Her har en lang, lang rekke artister opptrådt, som blant annet Kings Of Convenience, Jonathan Wilson, Bigbang, Thomas Dybdahl, Kurt Vile, Mark Kozelek, Seigmen, Odd Nordstoga, Morten Abel, Erlend Ropstad, Frida Ånnevik, Trygve Skaug og Oslo Ess.

Det blir sitteplasser til publikum, lyskastere byttes ut med stearinlys, og publikum og artist kommer mye tettere sammen og får en annen type kontakt enn på ordinære konserter.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Fredag
08.12.23
DELILLOS
Fredag
08.12.23
BOLLYWOOD RETRO PARTY
Fredag
08.12.23
DI DERRE
Fredag
08.12.23
FELBERG’S ROCK’N’ROLL X-MAS
+ support: Skvadron
Lørdag
09.12.23
DI DERRE
- Ekstrakonsert
Lørdag
09.12.23
ROSSMAN MED VENNER
juler opp John Dee
Gjester: Klossmajor / Jørgen Dahl Moe / Johan Berggren / dePresno
Lørdag
09.12.23
BLÅSEMAFIAN x LIZZY & FRIZZY
– Xmas Clubnight
+ special guests: Adrian Sellevoll, Jesper Jenset, Vidar Villa, Morgan Sulele +++
Søndag
10.12.23
GRANDMASTER FLASH
Birth of a Culture
Tirsdag
12.12.23
ATREYU
We Want Your Skulls World Tour 2023
+ support: Creeper
Tirsdag
12.12.23
LEWI BERGRUD FYLLER 50 ÅR!
Torsdag
14.12.23
DEATHSTARS
Everything Destroys Europe Tour 2023
Main support: Priest
Opening act: Liv Sin
Torsdag
14.12.23
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med ELDAR VÅGAN og LISE KARLSNES!
Torsdag
14.12.23
AVHØRT - Juleshow
Fredag
15.12.23
Tee Productions presents
TAKIN OVA 25-ÅRS JUBILEUMSKONSERT
TP ALLSTARS
+ gjester
Fredag
15.12.23
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med ELDAR VÅGAN og LISE KARLSNES!
Fredag
15.12.23
ROCKEALLIANSEN – Part XXII
Lørdag
16.12.23
ILA AUTO – Julebanjoshow
Lørdag
16.12.23
BIGBANG
+ special guest: Tigerstate
Lørdag
16.12.23
PENTHOUSE PLAYBOYS vrikker julen inn – med ELDAR VÅGAN og LISE KARLSNES!
Søndag
17.12.23
Strømløst: En julekonsert med
MODDI

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen