Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster

 
AlleRockefellerJohn DeeSentrum SceneLeiligheten

Vedr. aldersgrense

Det er 18-års aldersgrense på de fleste konserter på Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene, med noen unntak. På Sentrum Scene kan det i enkelte tilfeller bli åpnet for fri aldersgrense på galleriet, med egne billetter til dette. På Rockefeller blir det noen ganger satt opp en konsert tidligere på dagen med fri aldersgrense. På denne siden samler vi opp alle konserter der de under 18 kan komme inn, så følg med, kanskje DITT favorittband dukker opp her!

Når det gjelder konserter med 18-årsgrense, så er den dessverre ufravikelig på grunn av skjenkebestemmelser, og det hjelper derfor ikke å være i følge med en som er over 18. Hvorvidt det skal være fri aldersgrense på galleriet, eller om man skal sette opp en ekstra konsert for de under 18, er noe man vurderer etter hva slags målgruppe artisten har.

Følg med her på våre sider for konserter med fri aldersgrense. Hvis du vil være først ute til å få nyheter, så kan du melde deg opp på vår medlemsmail! Det er gratis, og du får først info om nye konserter, konkurranser og annet snacks!

Det kan forekomme høy lyd i våre lokaler, så husk å ta med hørselvern/ørepropper. Det er også mulig å få kjøpt dette i baren. På enkelte konserter deles det ut gratis ørepropper.

Anbefalte aldersgrenser på konserter med fri alder:
På matinékonsert (dagtidskonsert): Er du under 14 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Alle over 5 år betaler vanlig billettpris dersom ikke annet er oppgitt.

Kveldskonsert: Er du under 16 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Husk også at det kan bli sen kveld før konserten er ferdig og foresatte må vurdere om man bør la ungdom være alene i Oslo Sentrum.

  Nyheter Fri aldersgrense
Comedy
Strømløst RockCinema
Bokbadet
Bokbadet
BokbadetFølg oss på

Facebook Twitter Instagram

 

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen