WHEEL + support: Molybaron Torsdag 12.12.24 JIREEL Torsdag 21.11.24 FLOGGING MOLLY + support: Hayeminol Fredag 19.07.24 JORDAN RAKEI + support: Dhruv Søndag 15.09.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

Ticketmaster


 
Program << >>

Lørdag 09/12-2023 John Dee
ROSSMAN MED VENNER
juler opp John Dee
Gjester: Klossmajor / Jørgen Dahl Moe / Johan Berggren / dePresno


Rossman med venner juler opp John Dee!

Julen handler ikke bare om julemusikk; den handler om samhold! Derfor inviterer Rossman gamle og nye venner til å dele scenen med dem på selveste John Dee. Det blir garantert den velkjente Rossman-stemningen du har hørt før, men med masse nytt materiale du aldri har hørt tidligere. Ta med deg både nye og gamle venner til John Dee lørdag 9. desember!

Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men også som din lillebror har plakater av på veggene. Et energisk, feelgood fyrverkeri av et sceneshow, hvor det oser av spilleglede og overskudd, har gjort at Rossman har blitt en populær og ettertraktet live-artist. Det kan høres ut som en hissig Tønes eller en rocka Øystein Sunde fra Rogaland.

Med tre utgitte studioalbum og over 250 konserter foran alt fra 5 til 500 mennesker over hele Norge under beltet, er det ingen tvil om at Rossman er noe du bør få med deg.

Gjester:

Klossmajor
Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene, og har to kritikerroste album under beltet. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Groovy, feelgood og chill fortelles det om oppvekst, kjærlighet og relasjoner med melankoli og humor i skjønn forening. Låtene fester seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå!

Jørgen Dahl Moe
Gullstrupen fra Andebu skal dele scene med Rossman-gjengen – noe vi er helt sikre på kommer til å bli en suksess. Du kjenner han kanskje fra The Voice, hvor han vant hele skiten (med god grunn!!), eller kanskje du til og med kjenner han fra MGP Jr, men Rossman kjenner han best som klassekamerat under musikkstudier i Kristiansand. Det hersker ingen tvil om at Jørgen vil tilføye både høyt musikalsk nivå, countrymagi og littegrann stjernedryss.

Johan Berggren
Tredje gjest er ingen ringere enn Lilyhamerikaneren Johan Berggren! Berggren og Rossman har delt scene ved flere anledninger. Gjerne på små brune puber med middels publikumsoppmøte. Men musikken og historiene har alltid vært gode.

Johan Berggren har på kort tid skrevet seg inn til å bli en av våre mest folkekjære visesangere. Da «Lilyhamericana» kom i 2020 skrek anmelderne «Arven etter Prøysen» og kalte han «Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies!». Året etter kom oppfølgeren «Ei hytte foran loven». Begge albumene ble Spellemann-nominert til årets country-album.

I oktober kom Berggrens fjerde album – «Takk for det meste», og Dust of Daylight ropte at «Berggren har sluppet sin hittil beste, og mest personlige, plate. Nydelig produsert, tight og velspilt, og full av gnistrende gode tekster som vil gi noe til alle som tar seg tid til å lytte». Releasekonserten holdes på John Dee 12. januar.

dePresno
Siste gjest til konserten er felles ginger/songwriter dePresno! dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel «Forever» i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen «Hide And Seek» som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Låten ble også fremført live på bl.a. Lindmo, TV-Aksjonen og hos P3 Christine, noe som virkelig ble startskuddet for artistkarrieren til den unge bergenseren. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler, bl.a. «See You Soon», «Wanderers» og «Too Fucked Up To Love You», og i 2019 hele to debutalbum; «Technicolor» og «Monochrome» til stor begeistring for anmelderne. Bergens Tidende trillet 5/6 og utnevnte dePresno til «En av landets beste popsolister akkurat nå».

Våren 2021 medvirket dePresno i programserien De Neste på NRK1 som hadde i snitt over 350k seere per episode. Samtidig slapp han en rekke singler etterfulgt av hans tredje album «Places», som byr på en åpen og ærlig reise fra Bergen til månen og skildrer livet til en ungdom og alt som hører med; kjærlighet, -brudd, ensomhet, vennskap, forventninger, selvgranskning og identitet. I 2022 kom det flere singler; denne gang komponert og spilt inn med produsent Odd Martin Skålnes (Sigrid, AURORA, Daniel Kvammen, Sløtface m.fl.).

Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk. De siste årene har han holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA.

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.

Dørene åpner kl. 20.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Tirsdag
16.07.24
BAD RELIGION
+ support: Fashion Victims
Fredag
19.07.24
FLOGGING MOLLY
+ support: Hayeminol
Lørdag
27.07.24
PARIS LATINO
Tirsdag
06.08.24
YOUSSOU N'DOUR
Lørdag
10.08.24
FAGERNES YACHT KLUBB
Torsdag
15.08.24
DAMIAN «JR. GONG» MARLEY
Fredag
16.08.24
Oslo Jazzfestival 2024
OLA KVERNBERG & KRISTIANSAND SYMFONIORKESTER
– «Steamdome III: Beyond The End»
Lørdag
31.08.24
RIKETS ROAST
av Frank Løke
Roastmaster: Ole Soo
Fredag
06.09.24
Comedy Stop:
KATHERINE RYAN
– Battleaxe
Søndag
08.09.24
THE PRETENDERS
+ support: Picturebooks
Tirsdag
10.09.24
THE THE
– Ensouled / World Tour 2024
Onsdag
11.09.24
THE THE
– Ensouled / World Tour 2024
Fredag
13.09.24
BRISKEBY, NO. 4 og SKAAR
Lørdag
14.09.24
RUGER
Fredag
20.09.24
LEMAITRE
Flyttet til 03.05.25
Lørdag
21.09.24
BLACKBERRY SMOKE
+ support: Bones Owens
Be Right Here Tour
Onsdag
25.09.24
NEW JORDAL SWINGERS
– 50 år
Fredag
27.09.24
Return of the Cheap Shots
MILLENCOLIN
NO FUN AT ALL
SATANIC SURFERS
Lørdag
28.09.24
KAKKMADDAFAKKA
Søndag
29.09.24
SAM MORRIL: Sammy Takes Europe

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen